Skip to content

3 lækre tiltag, der gør din bil til en F1-bil

2 måneder ago

288 words

Er du en rigtig Brian, og elsker du at opdage nye fede detaljer, som du kan sætte på din bil, der kan få den i topform? Så er du landet det rette sted. Vi vil i denne artikel give dig tre bud på, hvordan din bil kan stå skarpere end nogensinde før.

Stænklapper til dækkene

Kan du godt lide at give den gas i regnvejr og mudrede tilstande, har du uden tvivl brug for stænklapper, hvis din bil skal holde sig nogenlunde pæn. Stænklapper beskytter det nederste midterparti på bilen, så den ikke bliver beskidt i dette område. Kan også være praktisk bare ved normal bykørsel, hvis du vil undgå at stå og vaske bil hver tredje dag. Eller hvis du bare går op i din bils udseende generelt.

Hækspoilere

Det ultimative Brian-gear. Hækspoilere er til dig, der gerne vil have opmærksomhed, når du fræser gennem byens gader, og alle, der har spillet Mujaffa som barn, ved, hvor meget street credit det rent faktisk giver. Du kan finde hækspoilere i mange forskellige størrelser, og selvom vi ville ønske, at de havde en praktisk funktion, så er det rent blær. Men det skal der også være plads til.

Tune din bil

Det er faktisk lovligt at tune sin bil, hvis man får det gjort de rigtige steder. Hvis du vil undgå bøder af politiet, skal du derfor ikke lade din mekanikerkammerat gøre det, men find et autoriseret sted, som har erfaringen og certificeringen til at håndtere. Nogle vælger sågar at få det gjort i Sverige, hvor der er gode muligheder for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *