Skip to content

3 nødvendige gadgets til overlevelsesturen

2 måneder ago

293 words

Står du foran en omgang outdoor survival, men er du usikker på, hvad det helt kommer til at indebære, og hvad du egentlig får brug for af udstyr? Det er ikke nogen skam at være ny, og derfor har vi her samlet tre bud på nødvendigt og særdeles praktisk udstyr, som du skal have med i det fri. God læsning.

Multitool

Ordet indikerer, hvad vi har med at gøre. Et stykke værktøj, som kan klare alle de nødvendige småting, du måtte døje med i naturen. Leatherman multitool er en slags udvidet lommekniv, men større og med flere forskellige funktioner end bare knive. Man ved aldrig helt, hvilke udfordringer man kommer til at støde ind i under den åbne himmel – og det kan sågar være, at man støder ind i farlige dyr, som man må forsvare sig mod. Måske ikke så sandsynligt i Danmark, men der lever jo vilde ulve her.

En transportabel kedel

Nogle vil mene, at det er en smule snyd at tage en brænder med til pander og vand, men hvis det er første gang, du skal på overlevelsestur, anbefaler vi kraftigt, at du har udstyr med til at koge vand og klare grundlæggende madlavning. Det er ikke alt, du kan spise, før det er blevet behandlet med varme. Ligeledes bør du heller ikke drikke ukogt vand.

Simple madrationer

Det er ikke super interessant kulinarisk set, men det kan blive nødvendigt, hvis du farer vild og ikke ved, hvordan du kommer hjem igen. Sørg for altid at have mad på lommen – man ved aldrig, hvad der kan ske i det vilde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *