Skip to content

3 ting, der kan gøre en fødselsdag lidt sjovere

1 år ago

296 words

En fødselsdag skal, næsten, uanset alder være sjov og ballade med masser af god mad. Hvis fødselaren bliver 80, er der plads til løbende indslag fra personens liv, og hvis barnet bliver 10, kan man inkorporere aktiviteter og lækre slikposer. Du får her 3 bud på, hvordan du kan gøre fødselsdagen lidt sjovere – om du er gæst eller vært.

Kom med et sjovt lykønskningskort som gæst

Hvis du gerne vil bidrage til den gode fest som gæst, skal du selvfølgelig medbringe en gave. Det giver sig selv. Men derudover kan du til gaven give en meget personlig hilsen med et humoristisk humørkort, der helt sikkert vil sætte smil på læben hos fødselaren. Der findes et væld af forskellige humørkort, og du finder helt sikkert et, der passer til personen og lejligheden.

Skatteleg til de unge

Der er ikke noget, som kan sætte børn i gang som leg, hvor der er noget på spil. Særligt ikke, hvis dette noget er slikposer med alt godt fra den lokale slikhylde. Lav udfordringer, som børnene skal klare, men sørg naturligvis for, at det er noget, som alle kan gennemføre, så alle børn føler, at de har klaret opgaven og fortjent slikposen. Vi kan ikke have, at nogen føler sig udenfor.

Temafest kan bruges uanset alder

Uanset gennemsnitsalderen til arrangementet er en temafest altid velkommen. Klassikere her er blandt andet cowboytema, superheltetema eller pirattema, men du kan også gøre det mere abstrakt ved at lade temaet være ”carpe diem” eller ”under vandet”. Her skal gæsterne tænke mere kreativt, og der kommer helt sikkert nogle uforglemmelige øjeblikke.