Skip to content

3 ting, du skal huske, når du bygger pool

4 måneder ago

286 words

Det kan lyde forførende amerikansk at have en pool i baghaven, selvom vi danskere måske kun kan bruge den et par uger om året, hvis man ikke er til vinterbadning. Men det er faktisk ikke så lige til hverken at have en pool eller bygge den, og derfor giver dig her 3 gode råd med på vejen, så du er bedre stillet til dit poolbyggeri.

Hav styr på pH-værdien

Det er ikke nok bare at holde poolen ren for blade og smådyr, men alene det at opnå den perfekte kemiske balance i vandet kan være en kunst i sig selv. Det er derfor vigtigt, at du husker ekstraudstyr, som du kan bruge til at kontrollere pH-værdien i poolen. Du skal blandt andet bruge saltsyre til pool, og selvom det kan lyde farligt, så er det ikke. Det er tværtimod nødvendigt.

Cover til poolen

Lad os være ærlige – det er de færreste perioder om året, hvor man rent faktisk bruger poolen. Hvis du derfor gerne vil undgå en masse unødvendigt ekstraarbejde i form af poolrengøring, bør du bruge et dækken eller et cover, som du lægger på poolen, så der ikke falder blade og dyr derned i. Det gør din vinter en smule sjovere.

Stiger og trapper

Har du styr på, hvordan folk kommer op og ned i poolen uden nødvendigvis at kaste sig i eller kravle op ad kanten? Det er nødvendigt med en stige eller en trappe, som også går undervands, så man kan komme op igen uden problemer. Der kan jo ske uheld, hvor en trappe eller stige bliver nødvendig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *