Skip to content
1 måned ago

314 words

I hjertet af Århus finder du en af byens bedste frisører – nemlig Studio no. 10. Hvis du går og drømmer om at få mere spil i dit hår, så tilbyder Studio no. 10 balayage til skarpe priser. Cecilie Gryholt og Trine Fauerby driver salonen, og med både frisøruddannelse og mange års erfaring i bagagen, kan du være sikker på, at du går derfra med netop dét hår, du kom efter.

Gryholt og Fauerby tilbyder en lang række professionelle behandlinger indenfor både klip, farve og styling. De er altid opdateret på de nyeste trends og benytter sig af moderne teknikker. Det betyder også, at de er særligt dygtige, når det kommer til balayage. Balayage er en forholdsvis ny frihåndsteknik, som de seneste par år er blevet en populær metode til at farve hår. Det giver fine, tynde striber og skaber et utroligt smukt og naturligt look.


Kompetente og erfarne frisører

Uanset om du er mand, kvinde eller barn, og uanset om du skal klippes, farves eller styles, så kan du trygt overlade dit hår til de to kompetente og erfarne frisører. De har om nogen stor forståelse for, hvor vigtigt det er, at man er glad og tilfreds med sit hår, og derfor er det helt essentielt for dem, at du får en god oplevelse. Du kan forvente to frisører, som giver en ærlig vurdering, men samtidig lytter til dig og dine ønsker, så I sammen kan finde den rette løsning til netop dig.

Gryholt og Fauerby leverer alt fra moderne til klassisk frisørkunst. Så drømmer du balayage, som kan give dig et helt særligt farvespil, samtidig med at dine udgroninger bliver minimale, så book din næste tid inde på deres hjemmeside.