Skip to content

Beskyt etageejendommen eller virksomheden med smart teknologi

1 år ago

402 words

Som bestyrer af en etageejendom eller som virksomhed vil du helt sikkert være interesseret i at beskytte bygningen bedst muligt, så det bliver svært for udenforstående at komme ind. Det er med til at gøre, at I kan mindske risikoen for, at I får indbrud. I en etageejendom, hvor der bor mange forskellige mennesker, er det rart, at man kan sikre, at der kun kommer folk ind i opgangen, der har noget at gøre der. Det samme er tilfældet i en virksomhed, hvor der arbejder mange forskellige mennesker. 

For at sikre jer kan det være en god ide at I installerer et elektronisk system, så det kun er muligt at komme ind med chip eller adgangskort. Når I skal vælge et elektronisk system, kan det være en god ide for jer, at I ser nærmere på et firma som scantron.dk. De har stor erfaring med at lave systemer til virksomheder og etageejendomme, så I kan være sikker på, at I får et godt og sikkert system, der kan være med til at sikre tryghed både for beboere og for medarbejdere.

I har flere forskellige former for systemer at vælge imellem, når I handler hos scantron.dk. Det er med til at gøre, at I nemt kan finde det system, der passer bedst til jeres behov. 

Når I får besøg i opgangen eller i virksomheden, skal det selvfølgelig være muligt for jer nemt at kunne lukke jeres gæster ind, uden at I skal ned og åbne døren. Det kan I også få et system til hos scantron.dk. I opgangen er det selvfølgelig oplagt, at det er en dørtelefon, så det er nemt for gæster at ringe til dem i opgangen, som de skal besøge og blive lukket ind. 

I virksomheden vil det være relevant, at I kan give gæstekort, eller at I henter gæster i receptionen, så I er sikre på, at der ikke kommer uindbudte gæster med.