Skip to content

Bliv klædt godt på med firma- og arbejdstøj fra Ekco.dk

6 måneder ago

310 words

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

ekco-dk

Mange af os går uniformerede på arbejde, eller har jobs, hvor vores hverdagstøj bare ikke duer. Derfor bruges firma- og arbejdstøj i mange brancher, fra sundhedsvæsnet over restaurationsbranchen til industrien og håndværksfagene. Du kan være sikker på at finde lige det sæt, der passer, hos Ekco.dk.

Ekco.dk forhandler blandt andet:

  • Arbejdstøj
  • Kokke- og tjenertøj
  • Profiltøj til logotryk
  • Sikkerhedssko

Tøjet kan selvfølgelig tilpasses dit firma, og du har mulighed for at få trykt firmalogo og -navn på det forskellige tøj, så det bliver tydeligt, hvor dine medarbejdere kommer fra. Profiltøjet kan være noget så simpelt som T-shirts i forskellige farver, men der fås også bukser, hatte, jakker, muleposer og andet tilbehør.

I de industrier, hvor der arbejdes med montering og flytning af tunge emner, er solide sikkerhedssko af afgørende betydning for medarbejdernes sikkerhed. Sikkerhedssko har en indbygget foranstaltning, ofte vil det være en metalplade som beskytter den nederste del af foden og tæerne, så de ikke kan komme i klemme.

Sikkerhedssko findes fra producenter som Airtox, Sievi, Sika, Brynje med flere. Du kan se udvalget i Ekco.dk’s showroom, eller kontakte dem vedrørende deres rullende butik, som de gerne sender ud til din arbejdsplads. Det er altid en fordel at have besigtiget varerne, inden du køber, så du er sikker på hvad du får.

ekco-dk1

Slidstærk og sikker beklædning til alle situationer

Det rette tøj og sko er ikke blot vigtigt i tilfælde af ulykker, men også for at give medarbejderne en tryghed, når de arbejder med de tunge emner eller farver, der smitter af. Ligeledes sørger tøj af slidstærkt materiale for, at medarbejderne ikke behøver at frygte for holdbarheden, men kan koncentrere sig om arbejdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *