Skip to content

Byg bæredygtigt i dit næste gør-det-selv-projekt

11 måneder ago

324 words

Der er mange fordele ved at bygge bæredygtigt. Når man hører begrebet bæredygtighed, vil mange tænke, at det handler om at passe på miljøet og bidrage til et bedre klima. Men selvom det er rigtigt og ikke mindst vigtigt, handler bæredygtighed også om en sund økonomi, et langtidsholdbart produkt og et sundt indeklima, når projektet er færdigt. Det er netop de ting Bæredygtigt Byggemarked har fokus på, når de udvælger produkter til dine gør-det-selv-projekter til deres hjemmeside Baeredygtigt-byggemarked.dk.

Stort udvalg

På Baeredygtigt-byggemarked.dk finder du et stort udvalg af bæredygtige produkter. Så uanset hvad dit næste gør-det-selv-projekt går ud på, kan du finde produkter til arbejdet hos Bæredygtigt Byggemarked. Tag f.eks. et kig på det store udvalg af maling og overfladebehandling, eller opdag mulighederne i hørisolering, der er godt for miljøet og giver et godt og sundt indeklima.

Bæredygtigt Byggemarked tilbyder

  • Hurtig og billig levering. Når du bestiller inden kl. 13 på hverdage, sender Bæredygtigt Byggemarked dine varer allerede samme dag. Det sikrer dig en lynhurtig levering, så du kan komme i gang med dit projekt. Samtidig kan du få fragt fra bare 39 kr., og hvis du køber for mere end 499 kr., får du endda fragten helt gratis.
  • Kundeservice i top. Bæredygtigt Byggemarked hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige produkter. Tøv ikke med at kontakte en medarbejder for at få rådgivning om mulighederne til netop dit projekt.
  • Sikker nethandel. Du kan trygt handle på Baeredygtigt-byggemarked.dk. Betalingen sker via en sikker krypteret SSL forbindelse, og når varen er på lager, bliver pengene først trukket, når varen er afsendt.

Vil du vide mere? Hop ind på hjemmesiden, og se det store udvalg, eller kontakt en medarbejder på telefon: 71 74 74 21 eller e-mail: info@b-marked.dk for at høre mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *