Skip to content

Campingborde fra kendte producenter – find dem online

9 måneder ago

539 words

Når foråret atter står for døren, markeres samtidig starten på årets camping sæson. Og hvis du og din familie er bidt af en gal campist, vil dette være årets højdepunkt – campingvognen spændes for bilen, og så går turen ellers ud på de danske og nordeuropæiske veje.

Campingbordet – familiens samlingspunkt, når vognen er sat op

Når dagens tur er tilendebragt, og det er på tide at slå sig ned på en campingplads for natten, er aftensmaden det næste højdepunkt. Hvis I ikke er typerne, som ynder at spise ude på restauranter eller på campingpladsens cafeterier, tillader de fleste campingpladser, at man tilbereder sin egen mad – på grill eller i det medbragte udekøkken, som stilles op ud for eens egen campingvogn. Og her kan man med fordel medbringe komfortable camping møbler – campingbord og tilhørende campingstole – så familien kan samles omkring et veldækket bord, og nyde et lækkert måltid mad oven på dagens strabadser.

Vælg det rette campingbord til din campingferie

I den online shop på campingtur.nu finder du et velassorteret udvalg af campingborde i god solid kvalitet. Fælles for de campingborde, som campingtur.nu har valgt at føre i deres webshop, er, at de – udover at være stabile, selv på ujævnt underlag – er forholdsvis lette og nemme at håndtere. Disse campingborde kan slås sammen til at fylde næsten ingen ting, hvilket er en kæmpe fordel, da de så ikke optager så megen plads i vognen. Og et campingbord af høj standard er samtidig robust og slidstærkt, og kan tåle at blive slået op og pakket sammen mange gange i løbet af en dag uden at blive vakkelvornt eller løst i sammenføjningerne.

Hos campingtur.nu finder du campingborde fra kendte og velansete producenter, herunder kvalitets mærkerne Isabella, Kampa, Westfield, Outwell og Wecamp. Her kan især de super funktionelle og lette campingborde fra Isabella fremhæves. Isabellas absolutte flagskib, det minimalistisk designede camping spisebord på 90 x 140 cm, er udstyret med såvel letvægts stel som en hygiejnisk og slidstærk bordplade, som er nem at rengøre og ikke ridser så nemt.

Er du på udkig efter et lavt campingbord i sofabords højde, producerer Kampa et let og stabilt campingbord, som kun er 27 cm højt i udslået tilstand (3 cm når det er klappet sammen) – perfekt ved siden af liggestolen eller drømmesengen. Du kan se, sammenligne og bestille campingborde i høj kvalitet og til aldeles rimelige priser på campingtur.nu, hvor du også finder et bredt udvalg af andre camping møbler og øvrigt tilbehør.