Skip to content

Din advokat i Århus

12 måneder ago

416 words

Uanset om det er i forbindelse med en privat sag eller om det handler om en sag i virksomheden, så står Hindkjær advokatfirma klar med en hjælpende hånd. Så står du og mangler en advokat i Århus eller omegn i forbindelse med en privat eller erhvervsretslig sag, så skal du se med her.

Hindkjær advokatfirma befinder sig i Århus og beskæftiger sig primært med et ganske særligt område af lovgivningen. Særligt kan Hindkjær advokatfirma hjælpe dig eller din virksomhed med sager, som omhandler håndtering og førelse af erhvervsretlige rets- og voldgiftssager, herunder i særdeleshed større og mere komplicerede sager. Hindkjær advokatfirma blev etableret af advokat Christian Ditlev Hindkjær, som har stor erfaring indenfor sager der omhandler rets- og voldgiftssager. Han har især erfaring med de helt store og komplicerede sager og han har blandt andet ført et stort antal sager vedrørende professions- og ledelsesansvar, prospektansvar, kontraktuel misligholdelse, erstatning udenfor kontrakt, offentlige myndigheders erstatningsansvar samt forsikringsret. Derfor har Christian Hindkjær en stor mængde erfaring indenfor netop disse felter. 

Advokaterne hos Hindkjær advokat firma er alle engagerede og dygtige, og lover dig den bedste hjælp i landet. Hos Hindkjær advokatfirma kan du altid få rådgivning vedrørende din sag og du er sikret at din rådgivning foregår på et højt fagligt plan og er baseret på et gennemtænkt juridisk grundlag. Hindkjærs advokater har altid fokus på klientens behov, og vil gøre alt hvad der står i deres magt for at hjælpe med deres ekspertise og faglige viden indenfor netop det område klientens sag berører. Hindkjær advokatfirma udfører desuden almindelige advokatundersøgelser. 

Vælger du Hindkjær advokatfirma er du altså sikret en stor faglig viden indenfor forskellige juridiske områder, en omfattende mængde erfaring og derfor en meget kompetent og specialiseret rådgivning, som bygger på et solidt fundament. Hindkjær advokatfirma kan kontaktes telefonisk eller via kontaktformularen på deres hjemmeside.