Skip to content

Din netbutik for reservedele og ekstraudstyr til maskiner

1 år ago

318 words

Du kender det måske. Der er stramme deadlines på jeres projekter, så I har travlt på byggepladsen, men det har I så ofte, og arbejdet går godt, så stemningen er god. Men pludselig går en af maskinerne i stykker, arbejdet går i stå, og frustrationen vokser, mens I prøver at finde på småting, der også skal gøres, så I ikke spilder tiden. Det er irriterende, og det er dyrt og ofte tidskrævende at få repareret.

Hos Scanbolt.com forstår de frustrationen og tilbyder hjælp til at løse problemet. Her kan du bestille langt de fleste reservedele, så I kan reparere maskinen og komme tilbage til arbejdet. Scanbolt.com er den første virksomhed i Skandinavien, der lader dig handle reservedele og ekstraudstyr til maskiner på nettet, og deres store lager indeholder reservedele til hundredevis af maskiner. Det betyder, at du i langt de fleste tilfælde kan få din reservedel allerede dagen efter, du bestiller. Og i modsætning til andre forretninger, har Scanbolt.com åben 24 timer i døgnet. Så uanset hvornår maskinen går i stykker, kan du handle med det samme.

Professionel vejledning

Scanbolt.com har fem stjerner på trustpilot, og det er der en grund til. Virksomheden har nemlig stor fokus på deres kunder. Derfor kan du på hjemmesiden finde små praktiske videoklip, der for eksempel forklarer, hvordan man skifter et gummibælte, eller som giver en demonstration af en hydraulisk hækkeklipper. Men virksomheden tilbyder selvfølgelig også personlig vejledning til netop den situation, du står I. Telefonen er åben i hverdagene, så du kan ringe og få hjælp til at finde ud af, hvilke produkter du skal have fat i, samt hvordan du bruger dem.

Vil du høre mere? Hop in på Scanbolt.com, eller kontakt en medarbejder på telefon: 48 44 83 30 eller e-mail: info@scanbolt.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *