Skip to content
3 år ago

494 words

Et vikarjob kan være din vej til at udvikle dig som menneske og få endnu flere kompetencer på CV’et. Vikarjobs er ofte fleksible, så du er selv herre over, hvor meget og hvornår du vil arbejde. Desuden er vikarjob en afvekslende jobform, hvor du hele tiden får mulighed for at prøve nye ting og lære nye færdigheder og møde nye mennesker.

Hos DK-vikar.dk kan du hurtigt og nemt komme i arbejde, hvis du er interesseret i et vikarjob. Du får selvfølgelig løn efter overenskomsten, og du får mulighed for at skifte mellem virksomheder og prøve at arbejde forskellige steder i kortere eller længere perioder. Du kan let få job som ufaglært hos DK-vikar, og det eneste krav er at du bidrager med en god atmosfære og bringer din egen arbejdslyst med ind i virksomheden.

Som virksomhed er det også fordelagtigt at benytte sig af DK-vikar.dk til at rekruttere nye vikarer. Hvis du samarbejder med DK-vikar er du hele tiden sikret nye medarbejdere, og ansættelserne kan foregå hurtigt og effektivt, så du ikke skal bekymre dig om at spilde tiden. Som virksomhedsejer kan kun både øge din virksomheds konkurrenceevne og minimere omkostningerne ved at bruge DK-vikar. Du har adgang til en mødestabil og troværdig medarbejderstab i tider, hvor din virksomhed har yderligere brug for arbejdskraft, og du ikke har tiden til at rekruttere nye medarbejdere af egen vej. DK-vikar sørger for at indhente straffeattester, arbejds- og opholdstilladelse på vikarerne samt at tage en samtale med vedkommende. DK-vikar er med andre ord en troværdig og sikker løsning til dig, der enten mangler et vikarjob eller mangler nye vikarer i din virksomhed. DK-vikar sørger for at finde den helt rigtige vikar til jobbet og det rigtige job til vikaren og på den måde skabe et unikt møde mellem mennesker.

DK-vikar har et bredt kendskab til både gartneri-, lager- og produktionsbranchen og kender således til de erhvervskrav, som stilles til vikarer i disse brancher.

Det fleksible vikar-korps kan træde til fra dag til dag, hvilket betyder at ventetid og papirarbejde mindskes mest muligt, så du hurtigt og effektivt kan komme i arbejde eller få en ny kollega.

Som virksomhed er det vigtigt, at du er klar over, hvad du ønsker af samarbejder med DK-vikar, så samarbejdet kan udføres på bedst mulig måde. Hvilken arbejdskraft søger du? Hvad er din virksomheds profil etc.? Hos DK-vikar er du sikret den bedste og mest professionelle service uanset om du selv søger et vikarjob eller søger vikarer.