Skip to content

Du kan løfte virksomhedens sundhed med en frugtordning

9 måneder ago

414 words

Som leder i et firma, HR-chef eller ansvarlig for personalepleje har du sikkert helt styr på mange af de tiltag, man som virksomhed kan gøre for at få medarbejderne til at føle sig godt tilpas i arbejdstiden. Det, at man som medarbejder føler, at der bliver taget hånd om ens helbred – fysisk såvel som mentalt – er særdeles motiverende for arbejdsglæde, loyalitet og produktivitet.

Derfor sørger mange virksomhedsledere for, at der løbende tjekkes op på, hvilke tilbud, medarbejderne stilles i den retning. Det kan for eksempel være en sund og nærende frokostordning, fortrinsvist baseret på grøntsager, salat og magert kød. Det kan også være rabat til et fitness center eller en fast tilknyttet massør, som kan løsne op for medarbejdernes trætte og spændte kontor-muskler. Eller du kan bestille en frugtordning, og dermed sikre, at dine medarbejdere har adgang til frisk frugt på daglig basis.

Sunde og friske medarbejdere – et plus for din bundlinje

Frisk frugt kan have en nærmest terapeutisk effekt på krop og sind. Æbler, bananer, appelsiner og pærer er langt sundere end wienerbrød, chokolade, bolsjer eller sodavand. Og de sidstnævnte er desværre de primære midler til en eftermiddags pick me up, når man er træt i hovedet og ved at gå sukkerkold.

Ved at stille frisk frugt til rådighed for medarbejderne, sikrer du, at de har et alternativ til de usunde og sukkerholdige produkter. I modsætning til slik og sodavand, bidrager de vigtige vitaminer og mineraler i frisk frugt til et sundt helbred og et stærkt immunsystem. Og de enzymer og fibre, som forekommer naturligt i frugt, hjælper den sunde fordøjelse på vej, så dine medarbejdere får en højere sandsynlighed for at undgå de dårligdomme, som ofte følger med en stillesiddende livsstil. Hos frugtordning.dk kan du bestille en lækker og billig frugtordning til din virksomhed. Du får frisk frugt leveret til døren hver dag i de mængder, du selv ønsker. Læs mere på frugtordning.dk