Skip to content

Effektiv solfilm til vinduer fra solfilm.dk

11 måneder ago

406 words

Vil du spare på elregningen i din kontorbygning, i klasseværelserne på din skole, eller i senge stuerne på dit hospital eller i stuerne på din institution? Så kan det sagtens betale sig at få trukket solfilm på de vinduer, hvor solen står på hele dagen, og hæver temperaturen i rummet adskillige grader med sine stråler.

 

I mange større bygninger med mange etager kan det være et problem, at solens stråler i dagtimerne har flere timers direkte adgang gennem store vinduer. Lokalet kan, især i sommer halvåret, opnå temperaturer, som er særdeles ubehagelige. I mange moderne bygninger kan vinduerne ikke åbnes, så hele opgaven med at nedkøle rummet til en acceptabel temperatur påhviler air condition eller klima anlægget, som så kommer på over arbejde. Og det kan ses på elregningen. I mange tilfælde kan klima anlægget simpelt hen ikke følge med den kontinuerlige opvarmning, og dette kan gå ud over medarbejdernes trivsel og produktivitet – og skole børn kan blive så sløve i varmen, at de simpelt hen mister en del af deres læring.

 

Samtidig har de mange timers daglig sollys direkte gennem vinduerne den uheldige virkning, at det kan bliver vanskeligt at udføre sit arbejde på grund af genskinnet fra computer skærmen. Dette er et stort irritations moment for mange – især hvis man sidder ved en arbejdsstation nær vinduet, og ikke har mulighed for at flytte til en mere skyggefuld plads.

 

Begge problematikker kan faktisk løses ved montering af solfilm fra solfilm.dk. Solfilm til vinduer skærmer effektivt mod solens stråler, og dæmper lyset samtidig med at varme påvirkningen fra solens stråler reduceres betydeligt. Dette aflaster klima anlægget, som ikke vil trække så meget strøm i forsøget på at bringe temperaturen ned – og du vil tydeligt kunne mærke en forskel på medarbejdernes humør, når de ikke længere skal lide i varmen, mens de er på arbejde.