Skip to content

Eksklusive produkter hos Futon House i Århus

11 måneder ago

335 words

Hvis du er på udkig efter en elegant sovesofa eller seng i høj kvalitet og multifunktionelt design, så anbefaler vi dig at besøge Futon House i Århus – eller vores webshop på Futonhouse.dk. Vores senge og sovesofaer er fremstillet i vidt forskellige materialer, og de findes i en bred vifte af modeller, farver og størrelser. Derfor kan du med garanti også finde et produkt på vores hjemmeside, som lever op til dine ønsker og behov. Vores senge og sovesofaer fremstilles i et nutidigt nordisk design med inspiration fra retrostilen, som aldrig går af mode. Futon House i Århus’ møbler hører hjemme i ethvert skandinavisk hjem, hvor funktion og stil fusioneres og går op i en højere enhed. Når du køber møbler hos os, kan du glæde dig over at få følgende fordele:

  • Personlig rådgivning
  • E-mærket webshop
  • Fri fragt ved køb over 3000 kroner
  • Få dages levering på udvalgte produkter
  • Altid levering til ønsket etage
  • Levering når det passer dig – også om aftenen
  • Ingen gebyr på betalingskort
  • Tre ugers ombytningsret på alle madrasser

Sammensæt selv dit møbel hos Futon House i Århus

Hos Futon House i Århus giver vi dig mulighed for selv at sammensætte din seng eller sovesofa. Du kan både vælge farve, madrastype og materiale, så designet bliver unikt og lige efter dit hoved. Udover senge og sovesofaer tilbyder vi også plaider og tilbehør, så du kan give dit nye møbel et personligt præg.

Futon House i Århus er et besøg værd

Hvis du har brug for personlig rådgivning, anbefaler vi dig at kigge forbi vores butik på Dronning Margrethes Vej 1, 8200 Århus Nord, hvor du kan lade dig inspirere, inden du tager din endelige beslutning. Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores forretning, så kan du altid få gode råd og professionel vejledning på telefon +45 86 10 47 70 og mail info@futonhouse.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *