Skip to content
3 måneder ago

320 words

Med epoxy har du et væld af muligheder. Dette materiale kan bruges til mange forskellige ting, heriblandt reparation og udfyldning af træ. Du kan bruge epoxy til at fylde i revner og sprækker og træ, og hermed opnå et helt unikt look. Epoxy er også velegnet til at lave bordplader, flotte bardiske og unikke gulve. Epoxy kan bruges på mange forskellige overflader, og det er derfor det perfekte materiale til diverse hobbyprojekter, hvor du gerne vil have et unikt look.

Lav flotte borde og kunst med epoxy

Med en epoxy bordplade kan du gøre alle dine hobby- og DIY-drømme til virkelighed. Der er mange muligheder for at slippe fantasien og de kreative kræfter løs. Skab dine egne epoxy bordplader, og få en helt speciel bordplade, som ingen andre har. Du kan lave dine egne bordplader med epoxy, og bruge forskellige slags overflader. Skab smukke River tables ved at fylde epoxy imellem plankerne – det er en epoxy bordplade som ingen andre har i deres hjem.

Nemt at anvende

Du kan nemt selv blande og anvende epoxy til bordplade. Fordi man ikke behøver at opløse epoxy til bordplader, og fordi den ligeledes er lugtfri, så behøver du ikke at bekymre dig om at bære åndedrætsværn. Kun ved slibning skal du tage dine forholdsregler med briller, støvmaske og handsker. Når du laver epoxy bordplader er det en nem fremgangsmåde. Hvis du ikke er vild med luftbobler i emnet, så er det bare at vente lidt tid, for de forsvinder ofte selv under hærdning.

Vi hjælper dig med at komme i gang

Kontakt os gerne for mere info, og vi hjælper dig med at komme godt i gang med at kreere din epoxy bordplade. Det er nemt at komme i gang, og vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig.