Skip to content

Et låsesystem fra Yale Doorman kan gøre din hverdag mere sikker

6 måneder ago

439 words

Den gode gammeldags nøgle er ophavsmand til mange problemer i hverdagen. Når man for eksempel mister en nøgle, og hjemmet i princippet er kompromitteret. Eller når man udleverer en nøgle til nogen, men man ikke får den tilbage. Med et låsesystem fra Yale Doorman er du færdig med den slags problemer.

Yale Doorman er et moderne låsesystem, som er elektronisk og digitalt, og eliminerer behovet for en fysisk nøgle. Det giver dig en enestående mulighed for at sikre dit hjem på en ny og avanceret måde, som benytter digital teknologi. Nogle spår endda at dette nye system helt vil eliminere de gammeldags nøgler indenfor få år.

Med dette system kan du låse både yderdøre og enkelte rum, og du har frit valg mellem at bruge kode, nøglebrik eller fjernbetjening til adgangspunktet. Alle tre løsninger er af natur digitale, hvilket betyder at du til enhver tid kan ændre hvad der giver adgang. Du skal blot vælge den løsning, der passer dig og din familie eller din virksomhed bedst!

Yale Doorman er et optimalt valg for både private og virksomheder, som ønsker en fleksibel og sikker løsning. For virksomheden er det en åbenlys fordel at kunne uddele og trække adgang tilbage på steder, hvor mange forskellige personer benytter et vigtigt adgangspunkt. Du skal således ikke bekymre dig om hvorvidt en tidligere medarbejder har afleveret sin adgangsbrik – med et enkelt klik kan du slette den fra systemet.

For familien er det også en fantastisk løsning, fordi der ikke bliver problemer hvis for eksempel et barn mister sin nøgle, eller man skal lukke venner og bekendte ind, når man ikke selv er hjemme. Glem alt om nøglen under dørmåtten! For alle familier med en travl hverdag er det den perfekte løsning.

Fleksible låsesystemer til private og erhverv

Kort sagt er det umuligt at miste en nøgle med Yale Doormans avancerede system. Det bliver heller ikke nødvendigt at tilkalde låsesmeden mere, fordi adgangspunktet kan fjernstyres via internettet. Forestil dig f.eks., at du skal have håndværkere på besøg mens du er på arbejde. Du kan i praksis på afstand låse døren op for dem når de ankommer, og låse efter dem når de går!

Yale Doorman er det sikreste alternativ til en traditionel nøgle. Du slipper for en masse potentielle problemer, når du investerer i en tidssvarende lås fra Yale Doorman.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *