Skip to content

Et personligt belysningssystem.

9 måneder ago

531 words

Phillips er et mærke, der har været kendt i mange år indenfor blandt andet lamper. De er stadigvæk populære. Noget, som er rigtig populært for tiden, det er Phillips Hue, som er et trådløst belysningssystem. Man kan indstille det, så ens belysningssystem bliver personligt som fx, når man går ind i rummet, så tænder lyset, og hvis man ikke har bevæget sig i noget tid, så slukker lyset af sig selv. Hvis man har dyr, så tænder lyset også, når de går forbi en af sensorerne. Dette er rigtig godt til at undgå indbrud, da lyset tænder af og til, når et af dyrene bevæger sig, og tyvene tror dermed, at der er nogen hjemme. Man kan også vælge hvad farve, at lamperne skal lyse, og det kan være uafhængigt fra hinanden. Den ene stuelampe kan sagtens lyse blå uden, at de andre gør det. Man kan også indstille ens lampe til, at når børnene skal gøre sig klar til at gå i seng om aftenen, så lyser stuelampen fx blåt, og når lampen holder op med at lyse blåt, så er det tid til at gå i seng. Man kan også indstille ens stuelamper til, at om aftenen, at de lyser mindre skarpt, hvor man måske plejer at sidde og se fjernsyn.

Man skal have en app på sin mobil, og fra den app, der kan man styre alle lysene. Så hvis man ligger i soveværelset, og man kan se, at lyser er tændt i stuen, så kan man slukke det på mobilen. Det er også igennem mobilen, at man indstiller med timer af lys og farver.

Men udover bevægelse så registrer sensorerne også temperaturer i rummene. Man kan se på sin mobil hvad temperaturen i et rum er.

Derudover så registrerer sensorerne også hvor lyst, der er i et rum. Hvis man går hjemme midt på dagen, og der er solskin, så tænder lamperne ikke, men når det begynder at blive mørkt om aftenen, så tænder lamperne igen.

Man bestemmer selv hvilke rum, som man ønsker at have sensorer i. Hvis man ikke vil have det i soveværelset, så undlader man at sætte en sensor op i det rum. Hvis man i en periode ønsker at bruge almindeligt tænd- og sluk system på en kontakt, så slår man bare sensoreren fra, og så tænder og slukker man på den almindelige kontakt.

Inde hos Lite-house.dk har de alt det, som man skal bruge for at få Phillip Hue i sit hjem.