Skip to content

Få en grønnere arbejdsplads med naturtro planter

3 måneder ago

333 words

 

image

Planter og træer har længe været forbeholdt udendørsarealerne, og ordene ’kaktus’, ’bonzai-træ’ eller ’palmetræ’ har tidligere ledt tankerne hen på en have, en park eller en strand. Men nu er det mere morderne end nogensinde før at rykke rødderne op og plante dem indenfor i stedet, og planter og træer er blevet fast inventar i private hjem, og i den grad også på arbejdspladsen. Men da planter er levende organismer, har de brug for kærlighed, omsorg, lys og vand – præcis som mennesker – og det er ikke altid let at finde tid og overskud til at give den nødvendige kærlighed og pleje i en travl hverdag på en travl arbejdsplads. Derfor findes der en nem og flot løsning, nemlig kunstige planter.

Fordele ved kunstige planter

Der er mange fordele ved at vælge kunstige planter til jeres virksomhed. I undgår besværet med at få vandet planterne, I skal ikke tænke på at beskære og klippe til, og så kan I endda holde ferielukket med god samvittighed uden at vende tilbage til en plantekirkegård af døde og visne planter. Og så er tricket jo bare at finde nogle kunstige planter, der er så naturtro, at jeres kunder og gæster vil tro, de er ægte – og det findes på kunstigeplanter.dk!

image-1

Kunstigeplanter.dk har beskæftiget sig med kreative løsninger til erhvervslivet i mere end 30 år, så hvis caféen, butikken eller kontoret trænger til lidt opfriskning, har I fundet det helt rigtige sted. Kunstigeplanter.dk tilbyder en pakkeløsning, som starter med et konsulentbesøg, hvor der bliver fundet de rigtige produkter til jeres virksomhed. Produkterne er mange, og der findes lidt for enhver smag af planter, plantekummer og plantevægge. I finder for eksempel et væld af forskellige bregner, heriblandt Svigermors Skarpe Tunge, en papyrus eller en efeu.

Trænger jeres virksomhed til en opfriskning? Ring på 98 42 38 42 for et uforpligtende tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *