Skip to content

Find den bedste opbevaringsløsning til dit lager

3 måneder ago

320 words

Når man har et lager af varer, kan det nemt blive rodet og uoverskueligt, hvis ikke man har gode opbevaringsmuligheder. Du kan finde gode opbevaringsløsninger hos Midtjyskreoler.dk, der forhandler forskellige reoltyper. De sælger nemlig både nye og brugte reoler, og deres lagerudvalg tæller alt fra brugte pallereoler til småvarereoler og andet lagerudstyr. Har du brug for hjælp til indretningen, tager de også ud og hjælper med gode råd og vejledning i den forbindelse.

Hvilke reoltyper kan du finde?

  • Pallereoler: En pallereol er perfekt til nemt at får styr på sit lager eller lignende og holde det ryddeligt efterfølgende. De har både nye og brugte pallereoler – fælles for dem er, at de kommer fra anerkendte fabrikanter. Pallereolerne kan nemt tilpasses, så de passer til dine mål og ønsker.
  • Lagerreoler: Disse reoler kan bruge til mange forskellige ting; i butikken, på lageret til et showroom eller noget helt andet, de kan nemlig hjælpe med at skabe orden i dine varer og gøre det overskueligt. Reolerne kan laves i alle størrelser, da de laves med deres standardkomponenter, der kan mixes og matches på forskellige måder.
  • Dækreoler: Den ideelle opbevaringsløsning til dæk og komplette hjul. Reolerne kan tilpasses i både længde og højde, så de passer til dit behov. Det er en smart måde at organisere dine dæk og hjul, da det giver dig overblik og udnytter din lagerkapacitet.
  • Grenreoler: Reolen der gør langgodsopbevaring til en smal sag. Du kan finde både nye og brugte modeller samt enkelt- og dobbeltsidede reoler – alt efter dit behov.
  • Tilbehør: Forskellige produkter, der gør opbevaringen nemmere. Det eksempelvis palleudtræk, plastkasser, sikkerhedsindlæg og meget andet.

Du kan læse mere om de forskellige reoltyper samt finde aktuelle tilbud og nyheder på deres hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *