Skip to content

Find det rette storkøkkenudstyr online

12 måneder ago

597 words

Ejer eller driver du en catering virksomhed, et storkøkken til produktion eller måske et restaurations køkken i en større institution (for eksempel et hotel), har du brug for det rette udstyr. Hvis du vil sikre, at hele den kæde, som udgør produktionen og den daglige drift fungerer upåklageligt, må der ikke være eet eneste svagt led. Et defekt køleskab eller fryser, eller en ovn, som pludselig står af, kan ødelægge en hel dags produktion af fødevarer. Og når man arbejder med meget snævre marginer, kan dette have katastrofale følger.

Køb storkøkkenudstyr, du kan stole på

Derfor er det vigtigt, at du har 100% styr på alle elementer i dit storkøkken – lige fra køletekniske installationer til ovne, komfurer, vandvarmere og andre emner, som er vigtige for selve produktionen og den forsvarlige opbevaring af fødevarer. Disse effekter udgør selve grundstenen i dit storkøkken, og hvis blot én af dem fejler, kan det ødelægge såvel din omsætning som dit etablissements gode navn og omdømme.

Køkkenudstyr til storkøkken hos Brønnum – alle de nødvendige redskaber samlet eet sted

Når det så er sagt, så er et storkøkken selvfølgelig mere end blot ovne og køle/fryse skabe. Kokke, køkkenassistenter og andre medarbejdere i dit storkøkken skal selvfølgelig have noget værkstøj, så de kan skære, snitte, dele, røre, piske, mikse og på alle måder forberede råvarerne til tilberedning. Til dette formål finder du hos Brønnum et kæmpe udvalg af skærebrætter, rivejern i alle tænkelige udformninger, æggedelere og isportion skeer samt skæreredskaber – lige fra kokkeknive, osteskærere og paletter til ridseknive, kartoffelskrællere, aspargesskrællere oliven udstenere, parisienne jern og julienne jern.

Du finder naturligvis også et sortiment af mandolinjern til hurtig og præcis udskæring af grøntsager og rodfrugter, lige som du også finder delere til frugter, for eksempel æbledelere og citrusfrugter. Klassikere som persillemøller, manuelle citruspressere og kartoffelmosere har også deres plads hos Brønnum – og dåseåbnere fås i alle modeller, fra den konventionelle til den bordmonterede, elektriske dåseåbner.

Korrekt opbevaring af fødevarer? Find de rette artikler hos Brønum

Til opbevaring af råvarer eller færdigt tilberedte retter finder du diverse plastbøtter og skåle, som med 100% tætsluttende låg sørger for at holde dine madvarer friske. Grøntsager forbliver sprøde, og kødvarer undgår bakterie invasioner fra omverdenen. I den online shop på bronnum.dk finder du desuden de klassiske røreskåle af rustfrit stål, som er din garanti for et bakteriefrit miljø, når du tilberede mad. De praktiske skåle tåler daglig brug samt mange ture i industriopvaskemaskinen. Se hele udvalget af storkøkkenudstyr på bronnum.dk