Skip to content

Fire tips til moderne indretning

1 måned ago

334 words

Præcis som det er med tøjmode, skifter moden indenfor boligindretning også jævnligt. Dog ikke så ofte som tøjmoden – og gudskelov for det!

Hvis du går med boligdrømme, overvejer at købe en lejlighed eller renovere et hus, eller bare gerne vil give dit hjem en makeover, så læs med i dette blogindlæg. Vi bringer nemlig fire tips til, hvordan du kommer med på boligindretningsmoden.

Naturmaterialer

Naturmaterialer er blevet enormt populære indenfor de seneste par år, og med god grund. De skaber nemlig både varme og hygge, og så holder de typisk rigtig længe. Særligt træ og beton har gjort sit indhug i de danske hjem. Som eksempel er spiseborde lavet af planker og sildeben blevet ekstremt populære på grund af det rustikke og varme look.

Masser af planter

Vi kan ikke få nok af planter i 2021. Hvis du skal indrette dig moderne og efter bladene, så skal du have masser af planter i dit hjem! Friske blomster i vaserne og store gulvvaser med tørrede planter hitter, men særligt store, grønne gulvplanter skaber varme. Det går godt i spænd med populariteten for naturmaterialer.

Mønstre og teksturer

Før i tiden skulle vores overflader være glatte og med højglans. I dag er vi til vandskurede vægge, betongulve, træ og marmor; alle sammen materialer, der giver noget tekstur og konsistens til vores overflader, for at bryde med det helt rene. Også vores interiør skal have mønstre, og vi ser flere og flere danskere indrette sig med en New Yorker væg i stuen.

Råt og rustikt

Den moderne indretningsstil bærer præg af teksturer, rå flader og store, tunge møbler. Vi ser i højere grad folk male deres vægge i en farve og vælge mørke møbler i f.eks. teaktræ, der bryder med det lyse, der var moderne for nogle år siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *