Skip to content

Fodterapeut i Silkeborg

2 måneder ago

320 words

Dine fødder bærer rundt på din krop hver dag, og sørger for, at du kan komme fra a til b. Fødderne udsættes for en større belastning, end vi lige går og tror, og netop derfor er det vigtigt, at du husker at pleje og passe dine fødder. Klinik For Fodterapi i Silkeborg tilbyder særdeles professionel fodterapi og fodbehandlinger, som er tilpasset dine fødders behov. Serviceniveau er i top, og alle behandlinger er i højeste kvalitet.

Klinikken i Silkeborg er medlem af Danske Fodterapeuter, hvilket betyder, at de er statsautoriserede. Du er derfor garanteret en fodterapeut, som har en godkendt og anerkendt uddannelse med i bagagen, og som foretager grundige fysiologiske og neurologiske undersøgelser af foden. Fodterapeuter i Silkeborg kan vejlede i valg af sko, fremstille individuelle fodindlæg og er ikke mindst uddannet i diabetes- og giftrelaterede fodproblemer.

Uanset om du har brug for hjælp til små generende fodproblemer, blot har lyst til at forkæle dine fødder med en omgang massage eller døjer med større smerter, har fodterapeuterne i Silkeborg den helt rette behandling til dig. Alle fodbehandlinger starter med et dejligt fodbad, hvorefter en nøje vurdering af dine fødder vil blive foretaget. Her vil der blive taget højde for eventuelle sygdomme såsom gigt og diabetes. Dine negle vil omhyggeligt blive klippet, slebet og renset i dybden. Herefter vil du få en let omgang fodmassage, som sætter gang i kredsløbet, og dine fødder vil afslutningsvis blive smurt ind i en lækker, blød creme.

Vi skylder alle vores fødder at forkæle dem i ny og næ, og man skal ikke undervurdere effekten af en god fodbehandling. Hos fodklinikken i Silkeborg har de kompetencerne og teknikkerne til at pleje og passe dine fødder, så de kan opretholde deres vigtige funktion resten af livet.