Skip to content

Froggaming.dk – udstyr og hardware til gaming

9 måneder ago

543 words

Interessen for e-sport og online gaming er vokset betydeligt gennem de seneste år. Flere og flere spil er kommet på markedet, og de nyere generationer bruger computerspil som tidsfordriv og socialt samvær. Med internettets muligheder for at forbinde med andre gamere på tværs af lande og kontinenter, er der opstået helt nye kulturer og socialt sammenhold imellem gamere fra hele verden.

Også det kommercielle marked har fået øjnene op for gaming – e-sport er i stigende vækst som en rigtig sportsgren, og store events som for eksempel ESLOne, Intel® Extreme Masters, ESL Pro League og DreamHack følges intenst og med spænding af millioner af seere verden over. Professionelle gamere er på vej op i samme stjerne-liga som fodboldspillere og andre top atleter inden for de traditionelle sportsgrene.

Tag din gaming til det næste niveau med udstyr fra Froggaming.dk

Hvis du går og overvejer at hoppe med på gaming bølgen, er der nogle ting, du bør være opmærksom på. Uanset om du spiller som professionel gamer eller glad amatør, har du brug for det rette hardware, førend din gaming kan blive til en fornøjelse. Selv en funklende ny samlebånds pc kan ikke hamle op med det krævende stykke software, et udfordrende computerspil er, uden at du foretager nogle opgraderinger af computerens hardware.

På Froggaming.dk kan du købe de særlige gamer pc’er, som er særligt bygget til at matche gamerens behov for ekstra meget processorkraft og stærke grafikkort. Froggaming.dk består af professionelle gamere, som har været i branchen i flere år. De dedikerede stiftere og medarbejdere hos Froggaming.dk har således fingeren på pulsen inden for alt, hvad der handler om gamer udstyr i høj kvalitet. Det er her, du finder det bedste af det nyeste tilbehør til gaming, uanset om det drejer sig om udvidelses moduler eller komponenter til din pc, eller om du søger hovedtelefoner, headsets, særlige gamer tastaturer eller måske endda en lækker gamer stol.

Anerkendte mærker inden for gamer udstyr og tilbehør hos Froggaming.dk

Hos Froggaming.dk finder du hovedtelefoner, mus, tastaturer, eksterne harddiske og DVD-brændere samt processorer, grafikkort, bundkort, RAM, strømforsyninger, kølere, kabinetter og andet hardware fra kendte og velansete mærker så som ASUS, AMD, NZXT, Deep Cool, MSI, Corsair og Phanteks. Du kan vælge at købe en færdig samlet gamer pc, sammensat til generelle gaming formål, eller du kan selv samle din gamer pc med det smarte selvbyg-modul. Her kan du, ud fra din pc’s kerne, vælge tilbehør, og så samle pc’en selv – eller lade de erfarne folk fra Froggaming.dk gøre det.

Læs mere om gamer pc’er på Froggaming.dk