Skip to content

Fuglehuse og foderbræt lokker fugle til haven

2 år ago

494 words

Hvis man godt kunne tænke sig at have flere fugle i sin have, kan det være en rigtig god ide, at gøre haven mere tillokkende for de små væsner. Et fuglehus eller flere kan være en god ide og en noget så hyggelig tilføjelse til en have eller en altan. Gør man sin have mere fuglevenlig kan man faktisk ende med at have dobbelt så mange fugle i sin have per kvadratmeter, som der er i en almindelig dansk skov. Med de mange fugle kommer der mange herligheder, som eksempelvis skøn og idyllisk fuglekvidder morgen og aften. Desuden er der en del praktiske fordele ved at have mange fugle i sin have – fuglene spiser nemlig mange af de små skadedyr og insekter, som vi ikke er glade for at have i vores haver. Et fuglehus eller flere kan gøre underværker i forhold til at øge antallet af fugle. Derudover er det altså noget så hyggeligt at have små familier af fugle rundt omkring. Fuglehuse er både charmerende og praktiske og et must for enhver haveejer.

Et foderbræt kan også være en god ide, hvis man gerne vil gøre sin have mere fuglevenlig. Her kan man fodre fuglene hele året rundt, og sørge for at de kan lide at opholde sig netop der. Det er sjovt og hyggeligt for både børn og voksne at se på, når fuglene kommer og spiser, og man kan skabe mange gode minder der, samtidig med at man lokker fuglene til. Derudover kan det også være en god ide, at anskaffe sig et fuglebad til haven for at gøre den helt og aldeles optimal for dem.

Fuglebad, fuglehuse og foderbræt er således både praktiske og dyrevenlige tilføjelser til haven, samtidig med at de er yderst dekorative. De vil med garanti bringe enhver haveejer stor glæde, både hver for sig og sammen. Hos Pindhus.dk finder man et stort udvalg af både fuglehuse og foderbræt i mange forskellige former og farver. Mange af husene ligner rigtige små huse, og er både søde og sjove at se på. Man kan få virkelig mange forskellige typer, så man kan med sikkerhed finde et der passer perfekt til netop ens egen have. Er man til det rustikke look vil modellerne “natur” eksempelvis være optimale, mens de små hytter fra Wildlife Garden appelerer mere til det romantiske look. Udover fuglehuse kan man også få et lille foderhus til egern, hvor man kan fodre dem med snacks specielt fremstillet til formålet.