Skip to content

Gør din fysiske forretning corona-klar

8 måneder ago

420 words

Coronakrisen har ændret mange ting, men særligt har den ændret den måde, vi agerer på i det offentlige rum. Særligt butikker har fået hårde restriktioner, og mange har i løbet af krisen måtte dreje nøglen om. Denne artikel er til dig, der er kommet ud på den anden side og er klar til at efterleve alle de krav, som er til fysiske forretninger.

Få en mobil håndvask

De fleste forretninger har en lille bøtte håndsprit stående, men hvis du virkelig vil tage myndighedernes forslag seriøst og samtidig sende et ualmindeligt stærkt signal til dine kunder, så skal du anskaffe dig en mobil håndvask.

En mobil håndvask er ikke bare en håndvask. Det er en rengøringsstation, hvor du både kan spritte hænderne af og få vasket hænder. Den er naturligvis så praktisk indrettet, at du ikke skal røre ved hverken håndsprit eller håndvaskarmatur, da det hele foregår håndfrit. Stationen kan fås i forskellige størrelser efter behov, fordi din specifikke forretning naturligvis skal have mulighed for at gøre en forskel for dine kunder.

Købmand? Husk afskærmning ved kassen

Det er ikke kun dine kunder, du skal tænke på. Dine medarbejdere kommer i kontakt med rigtig mange mennesker i løbet af en dag, og dem ved kassen er særligt udsatte, fordi kontakten er meget direkte.

Med afskærmning kan du beskytte dine medarbejdere et stort stykke af vejen, og du kan samtidig vise, at du sætter pris på dem. Medarbejdere i indkøbscentre er nogle af de mest udsatte i disse tider, og derfor skal vi passe ekstra godt på dem. Det er trods alt dem, der roder med vores dagligvarer.

Lad ikke dine kunder tænke selv

Det kan lyde lidt tosset, men vi er ikke altid et sted, hvor vi tager højde for så mange andre end os selv, når vi handler. Derfor er det vigtigt, at du guider dem, når de er i din butik. Fortæl dem, hvor de kan finde håndsprit. Lad dem vide, at der kun må være et max antal kunder i butikken ad gangen.

Lav afmærkninger ved køområdet, så de ved, hvilken distance de skal holde til den foran. Bed dem om at bruge betalingskort, så medarbejderen ikke skal til at røre ved pengesedler, som er fyldt med bakterier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *