Skip to content

Gummistøvler til børn er praktisk

4 måneder ago

309 words

Det danske vejr er kendt for at være meget omskifteligt, men du kan dog være sikker på, at det regner ca. hver anden dag. Det regner nemlig i gennemsnit 171 dage på et år i Danmark. Derfor er det en god idé med gummistøvler til børn, som supplement til regntøjet. Gummistøvlerne holder så vidt muligt regnen ud af skoen og holder dit barns fødder tørre. Det er vigtigt at børn får gummistøvler med i f.eks. børnehaven, så pædagogerne kan klæde dem ordentligt på, når de skal ud og lege.

Stort udvalg af gummistøvler til børn

Hos Lillepip.dk kan du finde et bredt udvalg af gummistøvler til børn til, både drenge og piger. Sammen med dit barn kan du vælge mellem et hav af farver og forskellige modeller. Vælg f.eks. den klassiske gule gummistøvle, en fin rosa, eller et sejt camouflage mønster. Udvalget har gummistøvler med både kort skaft og længere skaft og så kan du også finde den varmere model med termo. På siden har de gummistøvler til børn i størrelse 19 til 33, så der er lidt til enhver størrelse. Blandt udvalget er der mærker som Pom Pom, Bundgaard og Mikk-Line. Tag selv et kig på deres gummistøvler til børn.

En webshop til dig og dit barn

Bag Lillepip.dk er et hold forældre, som manglede et sted, hvor de kunne shoppe babysagerne samlet, da deres datter kom til verden. Derfor ville de skabe et inspirerende univers med fokus på design, kvalitet og selvfølgelig de små. Leverandørerne er nøje udvalgt og du finder alt fra gummistøvler til børn, til sutter og meget mere. Udforsk selv deres univers.