Skip to content

Håndvaske til badeværelse til hygiejne og i flot stil

6 måneder ago

618 words

Hygiejne er super vigtigt i vores moderne samfund, og her tænker vi ikke bare på, at der skal være renligt på steder som hospitaler.

For hvis folk kunne se de bakterier, der florerer på badeværelser, toiletter og andre steder, hvor man foruretter ens nødtørft, så er vi ganske sikre på, at flere mennesker ville tage sig den ekstra tid til at sørge for, at man havde gjort ens hænder rene nok efter et besøg på toilettet.

Og det er faktisk imponerende at tænke på: Rigtig, rigtig mange mennesker glemmer at vaske deres hænder på toilettet, efter de har rørt ved sig selv og andre overflader, hvor der med stor sandsynlighed er efterladt mange former for bakterier.

At lave en grundig vask af ens hænder på ruten mellem toiletbesøget og ens videre færd ud i virkeligheden er sikkerheden for, at man har gjort sit for ikke at sprede bakterier og eventuelle sygdomme.

Måske føler man sig ikke selv syg, men man kan have en begyndende sygdom, man bærer på, som man kan risikere at give videre til andre mennesker, der ikke har et særligt godt immunforsvar, og så kan det blive fatalt for dem.

Det er selvfølgelig et sjældent tilfælde, at det går så galt, men det illustrerer vigtigheden af at vaske ens hænder.

Så hvorfor glemmer så mange mennesker at vaske hænder?

Måske skulle man se på måden til at få folk til at vaske hænder ved at fokusere på håndvask til badeværelse eller toilet.

Mange af disse håndvaske er grundlæggende ens at se på, vil mange mennesker nok mene, men sådan behøver det slet ikke at være, og specielt ikke, hvis man vælger dem fra Lavabo.dk, og det kan måske være bidragende til, at flere folk får opmærksomheden rettet mod håndvasken og således husker at vaske hænder.

Blandt andet kan man hos det firma få håndvaske, der har markante farver, så det ikke er til at tage fejl af, når man er på et badeværelse, og på den måde står de i stærk kontrast til måske resten af indretningen på badeværelset.

Designet adskiller sig også fra den velkendte opfattelse af håndvaske, da mange af deres håndvaske er skåle, der er placeret ovenpå et badeværelsesskab og ofte har de også mere skarpe linjer end de genkendelige runde afrundinger.

En mulighed for at få folk til at vaske deres hænder er også ved at bruge håndvaske, hvor armaturet er automatisk og tænder ved, at man rækker hænderne ind under hanen. På den måde er det både nemmere at aktivere dem, og man berører færre overflader med bakterier!

Endvidere findes disse håndvaske i mange forskellige størrelser, så de passer til alt fra små toiletter i lejligheder til flere sammenhængende i for eksempel et fælles-toilet.