Skip to content

Hør nu her – få dog et høreapparat

8 måneder ago

420 words

Tag lige og skru op for høreapparatet“, hører man nogle gange en person sige i spøg, hvis en anden person ikke med det samme hører, hvad der bliver sagt.

Det kan være sjovt nok i situationen, men for en del mennesker, er det langt mere end blot en spøg.

Mange mennesker går nemlig dagligt med høreapparat, og får faktisk øget deres livskvalitet, ved at de kan bibeholde deres hørelse. Det gælder eksempelvis tidligere fodboldspiller og landstræner Morten Olsen, samt tidligere vært på TV2-nyhederne Jens Gaardbo.

Og her er det at en virksomhed som Oticon kommer ind i billedet. Oticon er nemlig en stor dansk virksomhed, som leverer høreapparater til hele verden.

De har eksempelvis de 3 modeller Oticon Alta2, Oticon Nera2 samt Oticon Ria2, som hver især har deres fordele, alt efter dit individuelle behov. Og så har Oticon endvidere høreapparatet Oticon Dynamo, som de  på deres hjemmeside selv betegner som “den mest avancerede Super Power-løsning nogensinde til kraftigt høretab” – intet mindre.

Der er i det hele taget ikke noget som helst gammeldags “hørerør” over moderne høreapparater. Du kan få et apparat nærmest lige efter dig eget valg, uanset om det skal være meget diskret, eller eksempelvis matche farven på dit hår.   

Oticons høreapparater kan desuden fås i så små udgaver, at ingen nogensinde vil bemærke at du har dem på. Og samtidig vil det heller ikke føles generende for dig at bære et høreapparat.

En interessant bonus ved høreapparater, er at de kan lindre symptomerne på tinnitus. Du kan simpelthen få en række behagelige lindrende baggrundslyde, som gør det lettere at leve med den ubehagelige hyletone.

Har du selv, nogle i din familie, omganskreds eller måske kolleger fået glæde af et høreapparat, så ved du at det er en helt ny verden, som åbner sig, når du får sin hørelse tilbage.

Så hør efter de gode råd, og få dig et høreapparat.