Skip to content

HUNTER sætter din hund eller kats behov i fokus med eksklusive og innovative produkter

3 år ago

461 words

Vil du gerne forkæle din hund eller kat med eksklusive produkter som halsbånd, seng, madskål, legetøj m.m., så får du den allerbedste kvalitet, når du vælger HUNTER, som er et af verdens førende mærker inden for kæledyrsindustrien. Siden 1980 har HUNTER, der er en familieejet virksomhed, specialiseret sig i fremstillingen af lækre kvalitetsprodukter til hunde og katte. Firmaet har et stort antal engagerede medarbejdere, som er passionerede omkring dyrevelfærd, og sortimentet består derfor af produkter, som er håndlavet af de bedste råmaterialer. For HUNTER er god dyrevelfærd og kundetilfredshed i fokus, og produkterne er innovative, funktionelle og byder på god komfort for din kat eller hund.

Kvalitetsprodukter i lækre materialer og flotte designs

Sortimentet omfatter 5.500 eksklusive produkter til hunde og katte. Du finder eksempelvis hundehalsbånd i slidstærke materialer som læder eller neopren, og du kan vælge mellem mange designs i forskellige farver og med eller uden bling-bling – alt efter om halsbåndet skal være elegant, råt eller sødt. Til din kat finder du eksklusive halsbånd i flotte designs og mange farver med sikkerhedslåse og klokker. Din hund eller kat skal selvfølgelig også have en behagelig seng at sove i, og både hunde- og kattesenge fås i mange forskellige størrelser, materialer og designs. Sengene er fremstillet i bløde og slidstærke materialer, som giver en lang holdbarhed. Din hund har brug for at blive aktiveret, og HUNTER byder på en bred vifte af interaktivt og udviklende hundelegetøj, som din hund nok skal få stor fornøjelse af. Er det kattelegetøj, du er på udkig efter, kan du helt sikkert finde legetøj, der styrker og aktiverer din kats sanser og appellerer til dens jagtinstinkt. Du finder desuden et flot udvalg af appetitvækkende og funktionelle foderskåle til hunde og katte samt hundegodbidder i flere variationer.

Lad dig inspirere af nye trends i HUNTER universet  

Huntercph.dk finder du mere information om HUNTER universet og alle de lækre produkter, og du kan løbende lade dig inspirere af nye trends og innovative designs fra HUNTER. Du kan købe HUNTER produkter i webshoppen til favorable priser og få dine varer leveret inden for 1-3 hverdage, eller du kan besøge HUNTER Copenhagen shoppen, som er fysisk placeret i den indbydende specialforretning DollarDog i Helsinge.