Skip to content

Hurtig levering af billige vinterdæk

4 år ago

573 words

Hos SorteDaek.dk klarer vi alt indenfor dæk og fælge til både bil og motorcykel. Vi forhandler både sommerdæk, helårsdæk og vinterdæk. Alle vores dæk er af høj kvalitet, da vi kender vigtigheden af en høj kørselskomfort. Vores store udvalg af dæk inkluderer bl.a. mærkerne Michelin, Continental og Goodyear. Vi har stor erfaring og viden indenfor området dæk og vi stræber derfor efter at være danske bilejeres foretrukne dækforhandler. Derfor finder du Danmarks billigste kvalitetsdæk finder du hos os. Vi lægger stor vægt på at yde den absolut bedste kundeservice.

Når vinteren nærmer sig og det bliver nødvendigt at skifte dæk, kan du hos os finde et bredt udvalg af billige vinterdæk. På vores hjemmeside kan du få råd og vejledning i forhold til hvilken type dæk der passer til din bil og dine behov. Du kan på SorteDaek.dk også læse om helt generelle faktorer der spiller ind, når dine dæk skal udskiftes. Selve bestillingen af dæk foregår ligeså på nettet. Denne løsning kan være nyttig for dig, der ønsker at spare tid, i stedet for først at skulle aftale et møde på dit lokale autoværksted.

Vi tilbyder at levere komplette vinterhjul på enten stålfælge eller alufælge, klar til at sætte på din bil, direkte til din adresse. Ordrer der afgives inden kl. 12.00 leveres den efterfølgende hverdag. På vores hjemmeside finder du endvidere en komplet guide med uddybende dækinformation, således at du på en hurtig og overskuelig måde kan danne dig et overblik over hvad de forskellige symboler og talbenævnelser på dækkene betyder. Vi tager imod dankortbetaling på vores hjemmeside. Derudover kan du til hver en tid ringe til os eller skrive en mail, der er svargaranti og vi bestræber os på at svare indenfor så kort tid som overhovedet muligt. Vi oplever stor kundetilfredshed, hvilket er af stor betydning for os og vores virksomhed.

Alle de dæk der indgår i vores sortiment er altid at finde på vores lager. Dette betyder at du ikke skal vente på at dine dæk først skal bestilles hjem, før de bliver leveret til dig. Vi sørger for at holde vores hjemmeside opdateret, således at det du ser er det, der indgår i sortimentet på nuværende tidspunkt. Udover vores webshop, er det også muligt at få din bil tjekket på vores værksted. Har du behov for at få tjekket din bil, f.eks. en udmåling af bilens undervogn, og ønsker du at vi skal klare opgaven, foregår udmålingen/ sporingen på vores værksted i Høng på Nordvestsjælland.