Skip to content

Hvad er vigtigt for dig i dit job?

7 måneder ago

325 words

Hvis du godt kan lide at holde dig sund eller hvis du interesserer dig for sundhed generelt – om det så er træning eller kost, så er en uddannelse som kostvejleder måske noget for dig. Det er en spændende uddannelse, hvor du får et stort kendskab til kroppen og til hvordan man egentlig kan implementere sundhed in sin hverdag.

Hvad lærer man på kostvejleder-uddannelsen?

Uddannelsen er delt op i to levels, og på det første lærer du en masse teori og tekniske ting, derigennem får du kendskab til både hvordan kroppen fungerer på celleniveau, fordøjelse, energisystemer, næringsstoffer og en helt masse andet. Det er altså her du får den viden, som du senere skal kunne formidle videre til dine klienter. På det andet level er der fokus på det praktiske – og hvordan man omsætter den teori, man har lært på level 1 til praksis. Det er altså formidlingen, der kommer til at fylde, men også coaching og nutidens trends – du finder ud af, hvad der virker og hvad, der ikke gør. 

Tag din uddannelse på en smart måde

Hos Træner Akademiet On Air kan du tage Danmarks mest dybdegående kostvejleder-uddannelse – og du kan gøre på det på flere forskellige måder. Det er nemlig en yderst fleksibel uddannelse, da du kan vælge mellem flere muligheder til hver lektion. Du kan enten møde op til klasseundersvisningen – både fysisk og online. På den måde kan du spare transporten og stadig deltage i undervisningen. Du behøver heller ikke at være bange for at gå glip af noget, for hvis du ikke har mulighed for at deltage i undervisningen, kan du altid se lektionerne bagefter, alle lektioner bliver nemlig optaget og gemt. Lyder det som noget for dig, så kan du læse mere om selve uddannelsen og tilmelde dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *