Skip to content

Hypet lokalbrag? Få ekstra indtægter med mobil tribune

9 måneder ago

307 words

Lokalbrag eller vigtige kampe giver bare en ekstra gejst, som kan mærkes hos både tilskuere og spillere. Hvad end vi snakker fodbold, håndbold eller en tredje sport, er det de fællesskabsfølelser, der dukker op i os, som bekræfter vores kærlighed til sporten.

Hvis du har en hal eller en græsplæne med plads til tribuner, er der mange fordele ved at gøre plads til ekstra mennesker til det store brag.

Saml lokalområdet

Der er ikke noget, der forener mennesker som, når det lokale hold skal op imod de evige lokalrivaler eller overmagten fra de højere divisioner. Det handler om blod, sved, tårer og ikke mindst kærlighed.

Ved at gøre plads til ekstra mennesker kan du sikre dig, at ingen går forgæves til kampen, og samtidig vil I få en uforglemmelig dag eller aften i selskab med hinanden.

Spillerne påvirkes af deres omgivelser

Hvis man som spiller har spillet for et stort publikum, ved man, at intet motiverer som folk, der hujer og hepper på en. Man får simpelthen bare lyst til at præstere.

Ud fra et sportsligt perspektiv er det en suveræn investering at sætte en ekstra tribune op, fordi spillerne uden tvivl er mere villige til at få beskidte shorts, når flere hundrede eller tusinde mennesker kigger med.

Lav et show ud af det

Hyr en pølsebod, forbered opslag på de sociale medier, interview spillerne og hør deres holdning om modstanderne. Alle disse elementer og mange flere er med til at hype kampen op til kampdag. Det skaber både awareness i lokalområdet, og samtidig får spillerne en fornemmelse af, at den her kamp virkelig betyder noget for klubben.

Gå all-in, når du alligevel er gået halvvejs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *