Skip to content

Intelligent vandmålingsudstyr fra MJK

11 måneder ago

338 words

Hos MJK er vi bevidste om, at vand er en knap ressource verden over. For at spare på vandet kræves effektiv styring, og det kan vi hjælpe dig med. Hos MJK udvikler, producerer og leverer vi intelligente målings-, overvågnings- og styringsinstrumenter til virksomheder, som arbejder med transport og bearbejdning af vand. Med årene har vores virksomhed bredt sig langt ud over Danmarks grænser, og i dag leverer vi vandmålingsudstyr til glade og tilfredse kunder i hele verden. Alene i år har vi leveret til 63 forskellige lande. MJK’s udstyr er fleksibelt, bæredygtigt og i en kvalitet, der placerer os blandt de bedste producenter på markedet. Med instrumenter fra os er du derfor altid et skridt foran.

Alt til overvågning, måling og styring af vand

Hos MJK har vi alt inden for niveaumålere, flowmålere og analyse-, styrings- og overvågningsinstrumenter. Vores produkter er særligt tiltænkt renseanlæg og vandværker, men de kan gøre stor nytte ved alle virksomheder, der arbejder med vand. Vores niveaumålere måler nøjagtigt og er stabile i designet. Er du specifikt på udkig efter måleudstyr til drikkevands- og spildevandsprocesser, så er vores flowmålere særligt velegnede. Vores flowmålere fås både i en elektromagnetisk udgave samt som en åben kanal flow konverter. Derudover byder vores sortiment også på flere forskellige pumpeenheder og udstyr til analytisk måling.

MJK forener industri og bæredygtighed

Det er ikke kun i Danmark, der hyppigt stilles øgede krav til virksomheders dokumentation og overvågning. I alle verdens lande bliver man langsomt mere bevidst om vigtigheden af dette. For virksomheder, der arbejder med at transportere og bearbejde vand, betyder det, at udstyret fra tid til anden skal udskiftes, så det efterlever de gældende normer og krav. Med MJK’s vandmålingsudstyr, som lever op til alle disse krav, skaber du en renere industri og bevæger dig dermed mod en mere bæredygtig fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *