Skip to content

Invester i en genanvendelig og funktionel varmepose

1 år ago

306 words

En varmepose kan være en ekstremt nyttig ting at have i baghånden i tilfælde af skader. En varmepose kan være med til afhjælpe en lang række forskellige smerter, og det samme kan en koldpose. Hos Your Care kan du finde din næste funktionelle varmepose eller koldpose i høj kvalitet.

Kom af med smerterne

Koldposer afhjælper andre smerter end varmeposen kan. Koldposer anbefales til smerter i tænderne, hvis du har betændelse i led eller ømhed i muskler, eller hvis du lider af en forstuvning eller har fået et insektbid, der volder dig smerte. En varmepose derimod er god til at få gang i blodcirkulation, hvilket afslapper musklerne. Dette kan afhjælpe menstruationssmerter eller anspændte muskler. Det kan være en fordel ved nogle smerteproblemer at veksle mellem varme- og koldterapi, og derfor anbefaler vi at købe to poser, så du kan have den ene i fryseren og den anden klar til at smide i mikroovnen. At benytte varme/koldposen til én ting forlænger også dens holdbarhed.

Lette at bruge

Koldposen tager ca. to timer at fryse til. Det er også vigtigt, at du pakker den ind i et håndklæde for at passe på din hud, når du lægger den mod huden. Varmeposen kan enten varmes op i max 80 grader varmt vand eller få to minutter i mikroovnen. Det er også vigtigt at pakke denne ind for at passe på huden. Du kan med fordel altid have en koldpose liggende i fryseren, så du ikke skal vente to timer på effekten.

Råd og vejledning

Har du brug for hjælp til hvilket produkt, der passer bedst til dig eller har du spørgsmål til vores services, så kan du altid kontakte os hos Your Care.