Skip to content

Kølegruppen er totalleverandør indenfor køle- og fryserum

5 år ago

489 words

Køle- og fryserum er en integreret del af danskernes hverdag og en nødvendighed for at vi kan leve på den måde vi nu gør. Overalt i din hverdag møder de behov for at madvarer og andet kan opbevares koldt eller ovenikøbet nedfrysset.

Både kølerum og fryserum er mest synlige i de fødevarebutikker og på de restaurenter og spisesteder, som vi benytter i vores hverdag. Her er det essentielt for både friskheden hos råvarerne og disse holdbarhed, at der findes de optimale køle- og frysemuligheder. Vi tager dette som en selvfølgelig både, når vi handler varer i en butik og når vi spiser mad, der er tilberedt på et spisested. Men også rigtig mange steder i den danske industri er der behov for køle- og fryserum. Dette behov er måske mest udpræget på steder, hvor der er laboratorier, og hvor der dermed er behov for at opbevare forskelligt kemisk materiale under lave temperaturer.

Virksomheden Kølegruppen er totalleverandør af alle former for køle- og fryserum. Kølegruppen er skabt via en fusion af flere virksomheder i branchen og er nu landsdækkende med både service og installering. Kølegruppen benytter udelukkende den nyeste og mest avancerede teknologi. Dette er en garanti for at den butik eller restaurant, der er kunde hos Kølegruppen altid har friske råvarer, høj produktivitet og lang levetid på deres varer.

Kølegruppen leverer lavenergi køle- og fryserum med miljøvenlige kølemidler, hvilket sikrer, at deres køle- og fryserum altid fungerer optimalt, og har nøjagtigt den temperatur som kunden ønsker, for at give deres råvarer får bedst mulige opbevaring. Medarbejerteamet hos Kølegruppen er veluddannet, kompetent og meget professionelt. Der er mere end 37 års erfaring med projektering, installering og servicering af køle- og fryserum af trække på. Og med denne store erfaring med køle- og fryserum i bagagen, tilbyder Kølegruppen altid skræddersyede løsninger, der passer til kundernes behov og krav.

På Kølegruppens referenceliste med kunder er er blandt andet det verdensberømte Hotel D’Angleterre på Kongens Nytorv midt i København, hvortil der er leveret et specielt designet vinkølingsanlæg i hotellets flotte restaurant. Til Hilton hotel ved Københavns Lufthavn har Kølegruppen leveret og monteret nye gulve til samtlige kølerum i hotellets køkken. Til den landsdækkende bagerkæde, Lagkagehuset, har Kølegruppen igennem flere år leveret installationer og servicerer ligeledes vi anlæggene over hele landet døgnet rundt. Og også til den flotte restaurant Amass i København har Kølegruppen leveret et vinkølingsanlæg, der er designet for at sikre de helt optimale temperatur og fugt forhold til den type vin, som restauranten benytter. I denne forbindelse arbejder Kølegruppen tæt sammen med virksomheden Vintagekeeping.