Skip to content

Kom hurtigt i gang med at strikke

7 måneder ago

310 words

Der findes næsten intet så afslappende at sidde i sofaen og se en god film, imens strikketøjet kører derud af. Det virker nærmest terapeutisk for den stressede hjerne at lave noget aktivt med hænderne. Hvis dine fingre kildrer efter at komme i gang med at strikke en lun sweater eller et flot halstørklæde, så får du her en kort guide til, hvordan du allerede kan komme i gang med at strikke i morgen.

Det skal du bruge

Før du kaster dig over varme uldsokker og -sweatre, skal du sørge for at købe de ting ind, du skal bruge for at strikke. Altså garn og strikkepinde. Men her er det vigtigt, du ikke bare køber noget tilfældigt. Både garn og pinde skal nemlig passe til det, du gerne vil skabe. Men det kan være en god idé at starte ud med nogle pinde, der er mellem 4 og 6 mm i størrelsen. Hvis de er for små i tykkelsen, kan det tage rigtig lang tid, før du kan se et resultat. Og det kan virke lidt demotiverende. Men er de derimod for tykke, kan det være klodset at sidde med.

Hvilken slags garn, du skal vælge, kommer meget an på din personlige smag og behag. Men hvis du er på udkig efter noget garn uden mikroplast, der enten er økologisk, bæredygtigt eller GTOS certificeret, så kan du med sikkerhed finde det helt rigtige garn hos Garnguru.dk. De har mange former for garn i en lang række forskellige materialer, blandt andet bomuld og uld.

Husk strikkeopskrift

Hvis du er en uerfaren strikketante, så skal du bruge en opskrift. Dem kan du finde de fleste steder på nettet, som du kan downloade og printe ud. Det gør det meget nemmere for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *