Skip to content

Kom i god form igen: 3 tips til foråret

3 måneder ago

282 words

Rigtig mange af os har taget en del kilo på under corona, fordi hvad kan vi egentlig lave udover at spise og gå en tur en gang i mellem? Slik og chips er revet ned fra hylderne, men det er naturligvis ikke godt for kroppen, og derfor anbefaler vi, at man trods alt kommer lidt i gang igen her i foråret. Vi kommer her med gode råd til dig, der vil i god form igen.

Ikke lad dig skræmme af ømme muskler

Hvis det er lang tid siden, at du har dyrket idræt på et nogenlunde plan, så vil du meget hurtigt få ømme led og muskler, når du løber første gang. Det er helt naturligt, og der findes heldigvis løsninger, så du ikke skal gå med ømhed i så lang tid, at du ikke kommer i form. Løsningen hedder biofreeze, og det er din måde at undgå smerter på.

Start stille og roligt

Der er ingen grund til at overbelaste dig på første tur. Det er meget bedre at starte langsomt ud og bygge formen og kroppen langsomt op igen, fordi det er ikke kun formen, der skal i gang. Det er også knoglerne, som igen skal vænne sig til at dyrke idræt jævnligt, og det kan godt tage lidt tid.

Find en partner at løbe med

Motivationen stiger straks, når man ikke er alene om at komme i form. Med en partner til at holde en i ørene føler man straks et ansvar for at overholde en aftale, og samtidig vil altid gerne præstere bedre end sin partner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *