Skip to content

Kom let i gang med at brodere smukke designs til tøj, puder og tasker

10 måneder ago

538 words

Broderi er smukke og kunstfærdige mønstre og motiver, som sys på f.eks. tøj, puder, tasker, klokkestrenge, bordløbere, nålepuder eller te- og kaffehætter. Broderier har været brugt til udsmykning på tøj siden middelalderen, og det ses ofte på nationaldragter. Når man broderer, så syr man tråde i forskellige farver på stoffet, hvilket er med til at gøre f.eks. en kjole, pude eller taske endnu smukkere. Broderier kan været stukket med tråde af bl.a. hør, silke, bomuld, uld, guld eller sølv, og dermed kan man virkelig frembringe nogle smukke broderi-designs.

Broderikit til begyndere

Du har sandsynligvis fået en introduktion til broderi, da du gik i skole, men har du glemt, hvad du lærte i håndarbejdstimerne, så kan du nemt få genopfrisket eller få lært, hvordan du lave smukke broderisting. Vil du gerne i gang med at brodere, og du kan med fordel købe Starter Kit hos Sommerfuglen.dk til en favorabel pris. Du kan vælge mellem 5 farvenuancer, og pakken indeholder desuden nåle og hørlærred i 30 x 30 cm. Der medfølger desuden en vejledning i, hvordan du laver korssting, kædesting, stikkesting, franske knuder, kontursting og kædesting. I takt med at du får mere øvelse i at lave broderi, kan du vælge mellem mange fine broderi-designs i webshoppen.

Spændende og udfordrende broderi-designs til øvede

Har du allerede god øvelse i at brodere, så finder du bestemt også mange spændende broderi-designs.dk. Hos Sommerfuglen.dk kan du altid finde nye skønne broderier at gå i gang med, som både kan udfordre dig, og som du kan anvende som smuk udsmykning i dit hjem eller forære væk i gave til nogen, du holder af. Du finder naturligvis et stort udvalg af broderigarner og broderistoffer i f.eks. hør, hessian eller stramaj samt tilbehør som broderinåle, broderirammer og papir.

Broderidesigns i højeste kvalitet

Sommerfuglen.dk er en af Skandinaviens største strik- og broderiforretninger, og her finder du alle de bedste kvalitetsmaterialer til håndarbejde. I broderi-afdelingen har Sommerfuglen.dk mest fokus på danske og engelske broderi-designs, som er utroligt smukke og verdenskendte. I sortimentet finder du skønne broderier fra firmaer som Håndarbejdets Fremme, Fru Zippe, Ehrman, Jolly Red, Eva Rosenstand, Buroyeti – Bindesbøll og OOE/Tine Wessel, og der bliver absolut ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Få eksperthjælp af faguddannet personale og hurtig levering

Har du brug for professionel vejledning, så kan du altid spørge det faguddannede personale hos Sommerfuglen.dk, som med deres ekspertise og erfaring helt sikkert kan hjælpe dig. Det er nemt at bestiller broderikit i webshoppen, og du får dine varer hurtigt leveret.