Skip to content

Lad katten udfolde sine naturlige instinkter på kradsetræer

2 måneder ago

331 words

Dyr har naturlige instinkter, som de ikke altid kan udfolde, når de som kæledyr er indendørs størstedelen af tiden. Dette gælder især katte, der er meget aktive dyr. Når du får en kat, er det derfor vigtigt, at du sørger for at aktivere din kat, så den kan udfolde sine naturlige instinkter og dermed være velfungerende og føle sig tilpas i dit hjem.

En del af kattens naturlige adfærd er, at den gerne vil befinde sig højt oppe og klatre rundt i træer. For at give katten muligheden for at gøre dette i hjemmet, kan du derfor med fordel købe et kradsetræ til din kat. Her kan din kat både få lov til at klatre, lege og være højt oppe, hvor den har udsigt over sit territorium, hvilket den godt kan lide.

Hvæsning af kløer på kradsetræet i stedet for møblerne

kradsetræer kan katten desuden hvæse sine kløer. Når katten hvæser sine kløer, er det af flere grunde. Først og fremmest gør katten det for at afmærke sit territorium. Dernæst gør katten det også for at slibe sine kløer, så de er skarpe. Hvis der ikke er et kradsetræ til rådighed for katten, vil den blot finde andre ting at hvæse sine kløer i. Derfor kan du først som sidst købe et kradsetræ, da du så slipper for, at katten begynder at hvæse kløer i dine møbler.

Et kradsetræ kan derfor være en god investering, der er til glæde for både dig og din kat. Din kat får mulighed for at udfolde sine naturlige instinkter og kan derfor være mere tilpas indendørs i hjemmet, og samtidig slipper du for, at katten begynder at kradse og ødelægge dine møbler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *