Lækkert og holdbart udstyr til hunden fra Hunter

By:

Er du på udkig efter noget nyt udstyr til hunden, som kan holde i mange år fremover? Hos DollarDog.dk har de samlet et bredt og vareret udvalg af foder og hundeudstyr til hunde i alle størrelser fra et udvalg af markedets fineste producenter, så du kan finde frem til deabsolut bedste produkter og designs til netop din hund. Gå på opdagelse i online kataloget og se f.eks. nærmere på det omfattende udvalg af kvalitetsudstyr fra Hunter, der med sine eksklusive designs af bl.a. halsbånd og hundesnore vil gøre den daglige luftetur til en fornøjelse for både dig og hunden.

Kvalitetsudstyr siden 1980’erne

Hunter er en familieejet virksomhed, som siden 1980’erne løbende har udviklet nye designs inden for hundeudstyr, så de i dag kan tilbyde en bred vifte af lækre designs til hunde i alle størrelser, racer og temperamenter. Huntr’s store popularitet blandt hundeejere verden over skyldes den tårnhøje kvalitet, som både sikrer stor brugervenlighed, flot og charmerende design, samt stor komfort for hunden.

Hunter har i dag et produktkatalog på mere end 5500 forskellige typer hundetilbehør. Det indbefatter både hundesnore, halsbånd, dækkener, legetøj, hundepuder, hundesenge, og diverse produkter til rengøring af hunden. Deres brede forståelse for hundens natur og behov, samt for brugervenlighed og design, er med til at gøre livet som hundeejere lidt lettere.

Praktiske og behagelige halsbånd

Hos DollarDog.dk har de håndplukket et stort udvalg af deres favoritter fra Hunter’s udvalg af halsbånd. Gå på opdagelse i stilfulde og kvalitetsfulde halsbånd, der varierer bredt i både materiale, look og funktionalitet. Du kan vælge den enkle Basic Læder-model i beige, brun eller sort; give hunden et punket look med Basic Glam; fyre op for farverne med Capri Rød; vælge det flabede design med Hunting Comfort-modellen i brun, oliven, rust eller sort; eller sætte kulør på med pangfarverne fra Maui Vario i blå, grå, orange, rød, sort – eller et af de mange andre charmerende designs.

Tag et kig i kataloget og find dit yndlingsdesign – så kan du derefter gå på jagt efter den helt rette hundesnor.

Hundesnore i alle længder og funktioner

Udvalget af hundesnore er ligeså mangfoldigt og varieret som udvalget af halsbånd. Du finder stilfulde og enkle designs som dressurhalsbåndet Rundsyet Elg i beige eller sort; den legesyge, polkaprikkede Fancy Dots i brun eller rosa; den elegante, nålestribede Freestyle Reflect eller Freestyle Reflex i sort eller turkis – samt mange flere smarte designs. 

Klik forbi hjemmesiden og oplev fordelene ved Hunter hundeudstyr.

Posted in: Uncategorized