Skip to content

Let betjent løftevogn fra Asp Produktudvikling

12 måneder ago

411 words

Som brolægger, murer, kloakarbejder eller lignende inden for bygge og anlægs branchen kender du sikkert alt til, hvordan tunge løft og ubekvemme arbejds stillinger på sigt kan slide en person ned. På et tidspunkt siger ryggen fra – enten over tid, eller, hvis man er rigtig uheldig, i midten af et løft. Og en rygskade kan være rigtig svær at rette op igen. Under alle omstændigheder vil en medarbejder, som har skadet sin ryg, være sygemeldt over en længere periode. Og dette er så langt fra en ønskværdig tilstand for hverken arbejdsgiver eller medarbejder.

 

Hos Asp Produktudvikling A/S er vi leveringsdygtige i hjælpemidler til bygge- og anlægs branchen. Vi har ergonomi og beskyttelse af medarbejderen som første prioritet. Vores første produkt var den innovative vakuum løfter til fliser og anden belægning, som skåner ryg og knæ, og effektiviserer arbejdet og øger medarbejderens fleksibilitet.

 

En stor udfordring i forbindelse med de typer arbejde, vi bestræber os på at understøtte, er optagning af brønd dæksler, som sidder under jordhøjde. Til dette formål har vi udviklet en løftevogn, som kan betjenes af én person. Tidligere ville man have bruge flere personer til denne opgave – med en løftevogn sparer du medarbejderne samt besværet med løftestang og lignende aggregater. En løftevogn er en del mere effektiv, når det kommer til at løfte dæksler ud fra op til 50 cm dybde. Løftevognen er sammenklappelig, så den ikke fylder så meget i landskabet, når den ikke er i brug. Samtidig har løftevognen en lav egenvægt, så den er let at transportere fra byggeplads til byggeplads, og kan justeres på et hav af forskellige måder, kommende an på forholdene og anvendelsen. Terrængående hjul sikrer, at løftevognen kan anvendes i alle miljøer uanset om underlaget er plant eller ej.

 

Kig ind på Asp Produktudviklings website og se, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed til større effektivitet.