Skip to content

Løft din arbejdsplads til nye højder med slidstærke løfteåg

2 år ago

319 words

loefteaag

Arbejde i industrien er hårdt arbejde, og det kræver konstant opmærksomhed, når man håndtere materialer, der er tunge og besværligt store, og det kræver kyndig hænder til de kraftfulde maskiner. Dette arbejde kan dog lettes af det rigtige udstyr. Udstyr, der kan gøre hverdagen lidt lettere, er eksempelvis et løfteåg med vakuum, der passer til kransystemer.

Sådanne løfteåg kan man erhverve sig hos AL-Lift, der laver løfteåg i slidstærke materialer, hvilket er vigtigt, hvis de skal kunne holde til det hårdføre arbejde i det industrielle miljø. Man kan finde megen forskelligt tilbehør til løfteågene, der kan tilpasse løfteåget til netop jeres behov.

To gode bud på jeres næste løfteåg

  • AL-Butler 200, som er et 12V batteridrevet vakuum løfteåg, der er taljeophængt og som kan håndtere stål- og træplader. Den har en egenvægt på 14kg, hvilket gør den velegnet til at håndtere mindre plader i horisontale positioner.
  • AL-spider El, der også er taljeophængt, men som har en egenvægt på 58kg og en løftekapacitet på SWL 200 / 400 / 600kg. I kombination med de mange og justerbare sugekopper er den ideel til håndtering af større.

Prøv først og vælg rigtigt

Grundet AL-Lifts store markedskendskab er man som kunde sikret en god service og nogle gode produkter, derfor er de også klar til at vejlede jer i forbindelse med et køb. Kan man bedst lide, at have haft produktet imellem sine hænder inden man køber, er det heller ikke noget problem. I deres 500m2 store showroom kan I nemlig afprøve deres udstyr og under kompetent vejledning finde frem til den bedste løsning til jeres behov. Kontakt dem i dag og let arbejdet for jer selv i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *