Skip to content
4 måneder ago

342 words

image

Fotografiets betydning har ændret sig meget i takt med teknologiens udvikling. De fleste af os har en masse billeder liggende på vores telefoner og computere. Men hvor ofte får vi faktisk set de billeder? Billederne fra fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, ferier eller bare hverdagens øjeblikke. Hvis du gerne vil have, at dit hjem skal afspejle dit liv og oplevelser, kan det være en god ide at få billederne fremkaldt og rammet ind. På sin vis kan du hver dag mindes de uforglemmelige momenter.

Rammer underbygger meget af det æstetiske ved et billede. Den skal helst ikke være for forstyrrende, men samtidig passe til din personlige stil. Eksempelvis Malericentralen.dk har et bredt udvalg af foto- og billederammer i alle størrelser og mål. Du vil med garanti kunne finde rammer i en farve, der passer perfekt til billedet.

Plakater pryder

En anden måde, hvorpå man kan udsmykke hjemmet, er ved at hænge plakater op. Men det er sjældent, at elefantsnot holder dem oppe særlig længe. Og tegnestifter giver nogle grimme mærker i plakaten. Det er derfor smart at købe en plakatramme, der beskytter din plakat. Sørg for at købe en med refleksfrit glas. Det giver det bedste resultat. Plakatrammer kan også bruges til børnenes fine og sjove tegninger, eller til de store familiefotos.

Når du har besluttet dig for en eller flere rammer, skal du huske at købe noget til at hænge op med. Du kan eksempelvis købe galleriskinner, der ikke giver huller i væggen. De skrues i stedet fast ved loftet. Så du kan flytte billederne uden at lave huller i væggen

Eller du kan vælge at købe beslag til montering af billeder på væggen og skråvæggen. Her kan fremhæves SpringLOCK. Det er består af to del-beslag, der har både en bro og en låse-del. De erstatter skrue-snor-metoden, og i stedet hænger billedet sikkert fastgjort, hvor beslaget er skjult bag rammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *