Skip to content

Mange fordele ved at leje Man Lastbiler til vognparken

11 måneder ago

401 words

Ejer du et transportfirma, så kan du vælge af leje en del af din vognpark i stedet for at eje det hele selv. Der er både økonomiske, konkurrencemæssige og praktiske fordele ved leje af lastbil, og vælger du at leje lastbiler hos MAN Rental får du fleksible lejemuligheder og en fantastisk kompletservice. MAN Truck er en af de førende leverandører af lastbiler til langturskørsel, distributionskørsel og entreprenørkørsel, og MAN lastbiler er kendt for deres robusthed, effektivitet og komfortable førerhuse.

Få skræddersyet en lejeaftale til din transportvirksomhed

Hos MAN Rental bliver der taget udgangspunkt i din transportvirksomhed med henblik på at skræddersy den bedste lejeaftale. De økonomiske fordele ved at leje lastbiler er, at du ikke binder stor kapital i lastbilerne, men i stedet kun betaler et fast beløb om måneden for at leje dem. Det betyder, at du kan have en større likviditet i dit firma, og du kan i stedet bruge penge på at forbedre din konkurrenceevne og udvikle nye tilbud og produkter. Du har heller ingen udgifter til vedligehold og reparationer af lastbiler, og du har mulighed for at trække de månedlige betalingsrater fra i skat. Når lejeperioden udløber, bestemmer du selv, om du vil returnere lastbilen, eller om du vil overtage den.

Gode serviceaftaler og stor fleksibilitet

Alle MAN Lastbiler er luksuskøretøjer i den nyeste generation, som sikrer, at du effektivt kan udføre arbejdsopgaverne til dine kunders fulde tilfredshed. Lastbilerne er desuden udstyret med god komfort i førerhusene, som gør chaufførens arbejdsdag bedre, og lastbilerne anvender den nyeste teknologi. Når du indgår en lejeaftale, kan du samtidig indgå en serviceaftale, der skræddersys som et Full-Service-Mix, som passer perfekt til de behov, som du har, og som styrker din konkurrenceevne. MAN Rental har et stort servicenet med 7500 værksteder over hele Europa, så uanset hvor du befinder dig med lastbilen, kan du få et servicetjek eller en reparation udført. MAN Rental lejeaftaler gælder minimum 12 måneder ad gangen, så du bevarer din fleksibilitet.