Skip to content

Med et sænkningssæt kan du nemt selv sænke din bil

3 år ago

419 words

Hvis du gerne vil have sænket undervognen på din bil, kan du nemt selv gøre det med et sænkningssæt fra billig-gevindundervogn.dk. Men det er vigtigt, at du gør det på den rigtige måde. Og det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilken måde der er den rigtige for din bil. Der er nemlig forskel på, om du skal sænke undervognen på en ny bil eller på en ældre bil, hvor støddæmperne er slidte. 

Med et sænkningssæt kan du nemt sænke bilens undervogn med 40 til 60 mm. Selvom det ikke lyder af meget, er det med til at ændre bilens udseende. Når du skal sænke undervognen, er det først og fremmest vigtigt, at du tænker over, om du vil sænke den 40 mm, eller om du vil sænke den mere. Hvis du vil sænke den mere end 40 mm, bør du nemlig sætte sportsdæmpere på den, som sænkningsfjedrene kan hvile direkte på. Det er med til at give dig den bedste løsning. 

Hvis du har en ældre bil, eller den har kørt mange kilometer, vil det som regel være nødvendigt for dig, at du skifter støddæmperne, lige meget hvor meget du vil sænke bilen. Gamle og slidte støddæmpere vil nemlig have svært ved at klare, at bilen bliver sænket. Er du i tvivl om, hvordan du skal sænke din bil, er det en god ide, at du kontakter en mekaniker. Så kan han eller hun nemt hjælpe dig videre. 

På billig-gevindundervogn.dk er det nemt for dig at købe et sænkningssæt og en lang række andre ting, som du skal bruge til din bil. Du får tingene leveret i løbet af få dage og kan dermed nemt komme i gang med at sænke din undervogn på bilen og en lang række andre ting, der er med til at gøre  bilen bedre og federe at se på.