Miljørigtig bekæmpelse af olieforurening

By:

Søger du effektiv og skånsom fjernelse af olie og eventuelle kemikalier? Så klik ind på Oliesug.nu. OLIESUG ApS er en dansk virksomhed, der tilbyder patenterede løsninger til bekæmpelse af olieforurening til brug på fast grund, men også i vand. Løsningerne er lavet af 100 % naturprodukt og indeholder derfor ingen uønskede og skadelige stoffer, som kan skade miljøet. Det er derfor en miljørigtig bekæmpelse af olieforurening, hvis du vælger produkter fra Oliesug. Produkterne til bekæmpelse af oliespild på land er lavet af tang, mens produkterne til absorbering af olie på vand er lavet af træfibre – alt sammen naturprodukter der kan nedbrydes uden miljøpåvirkninger. 

Et skridt på vejen med OLIESUG ApS 

Oliesug tager ansvar og vil gerne bidrage med en positiv udvikling i forhold til verdens nuværende tilstand. Det er derfor, at Oliesug står bag en række produkter, der netop gør det nemt at undgå olieforurening, som er hårdt for miljøet. Udvalget byder blandt andet på genanvendelige tætningsmåtter, der beskytter mod oliespild samt udslip i afløb eller kloakker. Du kan også købe de kompakte spildbakker, der opsamler olie samt kemikalier og giver sikker opbevaring. Udvalget byder også på det populære Spill Kit, som sørger for, at du hurtigt og effektivt kan rydde op efter olie- eller kemikaliespild. De er gode til en hurtig indsats og er nemme at bruge – med et Spill Kit ved hånden er du altid forberedt. 

Oliesug tilbyder også mobile dæmninger, mobile tanke, skybrudssikring og meget mere. Produkterne henvender sig især til erhvervslivet, men også til private. Klik ind på deres hjemmeside og læs meget mere om virksomheden samt det imponerende udvalg af produkter. Hvis du er i tvivl om det mindste, så sidder de klar til at vejlede dig med deres mange års erfaring i branchen, så du ender ud med det rette produkt til effektiv bekæmpelse af oliespild. 

Posted in: Oliesug.nu