Skip to content

Opnå en masse fordele med yoga

5 år ago

347 words

Yoga er et gammelt træningssystem, hvor krop og sind bliver kombineret. Kort sagt handler det om at være til stede i nuet, hvor man samtidig arbejder med at forene og skabe en harmoni mellem kroppen og sindet. Man inddrager altså både kroppen og hovedet og kommer ud med et overskud af både glæde og energi. Man arbejder med kroppens muskler – både store og små; kombineret med udspænding og stræk.

Yoga er derfor sundt for både krop, sind og humør. Når du dyrker det, så er det ikke kun kroppen, du styrker, men det er også din mentale sundhed, der får et boost. Du opnår en fysisk smidighed via de forskellige øvelser, der kombineret med det kontrollerende åndedræt går ind og påvirker din mentale sundhed – både i form af bedre søvn og mere ro, men også mindre stress og en indre balance.

En træningsform hvor der er plads til alle 

Yoga kan dyrkes af alle typer mennesker, og ens smidighed spiller ingen rolle – så længe man er åben og modtagelig. Det kan nemt presses ind i stresset hverdag, da 10 minutter på stuegulvet er bedre end ingenting, og her kan du stadig opnå en masse af yogaens fordele. Mange fitnesscentre rundt omkring tilbyder også ofte en times yoga, hvor man kommer hele kroppen igennem og bliver guidet godt.

Træningsformen kræver desuden meget lidt – det eneste du skal have er en yogamåtte. Hos billigfitness.dk kan du finde en træningsmåtte til yoga, og her byder udvalget både på forskellige farver og tykkelser. Du kan vælge imellem 4 eller 6 mm tykkelse, og i enten sort, blå, grøn eller lilla. Der er derfor rig mulighed for, at du kan finde en, der matcher lige netop dine behov og ønsker.

Billigfitness.dk sidder klar til at rådgive og hjælpe, hvis du har behov for det, så du kan få det optimale ud af din træning!