Skip to content

Personlig planteservice giver et grønt og afstressende kontor

8 måneder ago

452 words

Hvad er et godt kontormiljø? Det er der meget fokus på for tiden, og et at de store elementer, som bliver nævnt i forbindelse dermed, er grønne planter. Planter giver et hjemligt udtryk og skaber ny energi på kontoret. Miljøet bliver mere roligt og afslappende, hvilket kan være med til at formindske sygefravær hos dig og dine kolleger. Visse undersøgelser slår ned på, at et grønt arbejdsmiljø giver mindre hovedpine og er med til at reducere stress. Grønne planter hører både til på den travle arbejdsplads, en larmende institution eller et stilfuldt butikslokale. Planteservice inkluderer både opsætning af et plantemiljø samt pasning af alt det grønne guld.

Personlig gartner tilknyttet jer i en travl hverdag

De grønne planter kræver selvfølgelig pasning, og hvordan ved du, hvilke du skal vælge for at skabe det bedste miljø? Alt det kan du finde svar på hos decoplant.dk og med en personlig gartner til netop jeres kontor, institution eller butik. På den måde sparer du al den tid, som planter typisk kræver og kan koncentrere dig om arbejdet i et afstressende klima.

Måske er det den bare væg ved køkkenet, som kunne trænge til et frisk pust? Vidste du, at man kan skabe levende vægge med planter eller mos? På den måde får du både farve på væggen og et sundere indeklima. En hel væg af planter kan også lyde uoverskuelig, men Decoplant sørger for både vanding og gødning, så den grønne væg ikke pludselig bliver brun, og du får et nyt problem på hænderne. Der er masser af planter at vælge i mellem, så der er mulighed for at skabe netop det udtryk, som firmaet har lyst til. Og planteservicen inkluderer selvfølgelig sparring og rådgivning, så alle de grønne drømme kan blive mulige.

Stort fokus på bæredygtighed

Et andet vigtigt emne, som er på manges læber, og som bliver en større del af hverdagen, er bæredygtighed og miljø. På Decoplant.dk er der garanteret en miljøvenlig produktion af planter, samt at alt affald genanvendes. Jeres personlige gartner ved altså, hvor planterne kommer fra, og hvordan man håndterer klodens ressourcer på en ansvarlig måde. Derudover anvendes der så vidt som muligt kun biologiske bekæmpelsesmidler og midler uden farlig kemi. Det er også med til at sikre jer det bedst mulige indeklima.

Du kan læse meget mere på decoplant.dk, besøge butikken i løbet af ugen eller ringe ind og få rådgivning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *