Skip to content

Personliggør dit hjem med tapet

12 måneder ago

449 words

Tapet er det perfekte alternativ til maling. Er du træt af at male, og synes du ofte, resultatet er utilstrækkeligt, så bør du overveje at dekorere dine vægge med tapet i stedet for. Tapet er mindst lige så farverigt som maling og fuld af liv i form af mønstre, striber, motiver og illustrationer. Fordelen ved tapet er, at påføringen går langt hurtigere, og at processen er betydeligt mindre omfattende, end når der skal males. Med tapet får du derfor muligheden for at bringe din kreativitet i spil uden at skulle investere unødvendigt meget tid og kræfter. Det første, du skal gøre, er at vælge det tapet, der passer til dit hjem. Det kan være noget af en udfordring, da Tapeteksperten.dk’s flotte tapetudvalg med garanti vil gøre det svært for dig at tage at tage en beslutning og nøjes med et enkelt stykke tapet.

En verden af tapet

Hos Tapeteksperten.dk har vi forsøgt at gøre det nemt for vores kunder at finde frem til det rette tapet. Derfor har vi inddelt vores tapetsortiment i kategorier. Hvis du er på udkig efter klassisk og traditionel tapet, så tag eksempelvis et kig på kategorierne damask, ensfarvet, stribet og små mønstre, som alle har et tidsløst, diskret og roligt udtryk. Skal det være mere farverigt, så anbefaler vi dig at tjekke kategorierne orientalsk og grønt ud samt det tapet, vi har, som er designet i guld-, sølv- og kobbernuancer. Vores udvalg byder også på tapet, som er særligt tiltænkt køkkenet, og på tapet i forskellige stilarter med særlige kendetegn, herunder skandinavisk, retro og vintage. Skal der skrues helt op for farvepaletten, så er det vores tapet med blomster- og fuglemotiver eller vores fototapet, som du skal have fat i. Vi har et af Danmarks bredeste sortimenter af fototapet, som byder på motiver i alverdens afskygninger. Pryd dit hjem med fotoer fra gulv til loft med motiver fra junglen, skoven eller stranden, eller verdenskort, motiver af planter, metropoler, sten eller beton eller motiver i sort/hvid, graffitiillustrationer eller motiver særligt udvalgt til børn og børneværelser.

Tapeteksperten.dk har alt til professionel opsætning af tapet

På Tapeteksperten.dk kan du finde alt det tilbehør, du skal bruge til at opsætte tapet på professionel vis. Vores udvalg af ekstraudstyr byder på alt fra klisterkoste, tapetknive og tapetbørster til tapetsakse og rulleklister. Har du brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte vores glade og engagerede medarbejdere på telefon +45 70 20 76 77 og mail mail@tapeteksperten.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *